Llibres

20 mestres del segle XX al País Valencià

Ma Carmen Agulló i Vicent Romans

Foto
Títol: 20 mestres del segle XX al País Valencià
Autor:
Editorial: Edicions 96
Col·lecció: L'Entorn
Pàgines: 328
ISBN: 978-8417213053
Compra aquest llibre

20 mestres del segle XX al País Valencià tracta de recuperar persones i pràctiques escolars innovadores dutes a terme al nostre país durant el segle passat, per tal de re-construir i posar en valor la nostra història de l’escola.

Proposem una lectura en clau diversa: temps, espais, metodologies, ideologies diferents, però amb la característica comuna del compromís amb la renovació pedagògica.

Figures rellevants de la nostra pedagogia al costat d’altres menys conegudes, però totes amb propostes originals i agosarades en el seu moment, que cal recuperar per tal que ens continuen mostrant maneres de fer possible la utopia en l’escola. Completant la nostra aposta per la diversitat, l’autoria de les biografies és fruit de mestres, professors de secundària i d’universitat que ens demostren com ens podem apropar a la tasca docent i a la personalitat dels mestres a través de l’alumnat, dels companys de professió, de la família, de l’historiador..., confeccionant així relats apassionats i apassionants. 

Tot plegat, trobem una miscel·lània de vides de mestres que ens demostren que en tots els temps i espais, el mestre és, sempre, «l’ànima de l’escola».


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.208.480 missatges
  • 218.002 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat