Llibres

Tocats pel foc

Manuel de Pedrolo

Foto
Títol: Tocats pel foc
Autor:
Editorial: Tigre de paper
Col·lecció: Lletrafelina
Pàgines: 120
ISBN: 978-8416855087
Compra'l per 11,4€

Llibre clau de Pedrolo. Transcorre en una barraca de les que envoltaven Barcelona, en un moment convuls i de contradiccions.Un breu tractat sobre la propietat i la possessió, sobre la llibertat i la dignitat que et martelleja la consciència i et remou per dins.

 

Biografia de l'autor

 

Manuel de Pedrolo i Molina (l'Aranyó, 1918 - Barcelona, 1990) fou un escriptor català. Conreà tots els gèneres literaris: poesia, teatre —classificat dins del teatre de l'absurd—, narrativa i contes. La seva obra més coneguda és Mecanoscrit del segon origen (1974), la novel·la més venuda en la nostra llengua. El compromís amb la llibertat del seu poble i la justícia social es manifesten en bona part de la seua prolífica obra, que va merèixer el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.


Opina

Configuració
  • jfserrag 2 2

    Em compraré aquest llibre. Jo era amic del seu germà i vaig conèixer el protagonista quan va poder entrar al país. No se si en el llibre es posa que si hagués acceptat la nacionalitat francesa es ves pogut retirar amb un grau militat crec que de comandant o general i una paga molt superior. Mai va voler renunciar a la seva nacionalitat. I això que era d'esquerres. Altres que ho han fet ara es volen presentar pes alcaldes de Barcelona per un partit que considera que no voler identificar-se amb Espanya es una traïció. 
    Com son les coses¡¡¡¡¡ 

Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.176.479 missatges
  • 216.823 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat