Llibres

Mundialització, interculturalitat i multilingüisme

Isidor Marí

Foto
Títol: Mundialització, interculturalitat i multilingüisme
Autor:
Editorial: Lleonard Muntaner Editor
Col·lecció: Temps obert
Pàgines: 224
ISBN: 978-8496664296
Compra'l per 17,1€

Mundialització, interculturalitat i multilingüisme recull una quinzena de treballs recents del sociolingüista eivissenc Isidor Marí entorn d’aquestes tres grans qüestions que inquieten la nostra societat a l’inici del tercer mil·leni. L’autor hi proposa maneres d’interpretar-les críticament i de gestionar-les democràticament, a la llum de les anàlisis i els principis més universalment acceptats i de les experiències més exitoses de gestió de la diversitat en altres contextos.

Com diu en el pròleg Damià Pons, aquesta és una obra que «hauria de convertir-se, en benefici de cada un de nosaltres i sobretot de la nostra comunitat lingüística i cultural, en un llibre de capçalera. Sobretot per als governants i els polítics, els líders socials i els educadors. I també per aquells ciutadans que volen assumir amb naturalitat el deure de donar llarga vida a la llengua de la seva terra.»


Opina

Configuració
  • jfserrag 2 2

    Em compraré aquest llibre. Jo era amic del seu germà i vaig conèixer el protagonista quan va poder entrar al país. No se si en el llibre es posa que si hagués acceptat la nacionalitat francesa es ves pogut retirar amb un grau militat crec que de comandant o general i una paga molt superior. Mai va voler renunciar a la seva nacionalitat. I això que era d'esquerres. Altres que ho han fet ara es volen presentar pes alcaldes de Barcelona per un partit que considera que no voler identificar-se amb Espanya es una traïció. 
    Com son les coses¡¡¡¡¡ 

Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.176.480 missatges
  • 216.823 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat