Llibres

Com som?

Albert Calderó, Jordi Oliveras i Joan Queraltó

Foto
Títol: Com som?
Autor:
Editorial: Barcanova
Col·lecció: Sapere Aude
Pàgines: 256
ISBN: 978-8448943028
Compra'l per 13,77€

Per què hi ha persones amb qui m’entenc sense esforç, i persones que no entenc gens ni mica? Com és que hi ha gent que no fan mai el que espero que facin? Com és que hi ha gent que pretenen que faci coses que no puc, no sé o no vull fer? Què ho fa que hi hagi equips de treball que es complementen tan bé, i d’altres que van tan coixos?

Els autors ens ofereixen el seu mètode ¬–resultat d’anys de tasca professional en moltes organitzacions–, per entendre com som i com són els altres i, així, poder millorar les nostres relacions interpersonals en tots els àmbits, tant amb els companys de feina com amb la nostra família, amics, coneguts i saludats.

És un mètode basat en l’observació que és fàcil d’entendre, útil i pràctic; si obriu el llibre per la pàgina 241, el trobareu resumit en un sol full. Al mateix temps, és un mètode complex, perquè les persones som complexes. Però, llegint aquest llibre farcit d’exemples de personatges famosos, podrem aprendre el mètode de manera ben ràpida i agradable.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.427 missatges
  • 221.142 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat