Llibres

La república possible

Antonio Baños

Foto
Títol: La república possible
Autor:
Editorial: Ara Llibres
Pàgines: 323
ISBN: 978-8416915194
Compra'l per 17,95€

El nou llibre d’Antonio Baños no és una obra més sobre el Procés de les que ocupen les prestatgeries de milers de llars catalanes: és el llibre del Dia 1 de la Independència, el del comptador a zero, el de la jove República Catalana. Des de la voluntat tenaç de generar debat i la irreverència desacomplexada marca de la casa, la comparació amb altres estats i el saber dels millors experts, Antonio Baños rebla el mostrari definitiu de preguntes, dubtes i propostes que cal plantejar-se per dibuixar el país del futur. Com definirem la nostra identitat? Com conjugarem les dualitats maulets/botiflers, castellà/català, urbanites/ruralistes? Com perfilarem la Diplomàcia, l’Administració o la Constitució? Farem de la possible República una gran ciutat sense comarques? En serà la cultura el centre? Fins a quin punt podem canviar les regles del joc?

El nou llibre d’Antonio Baños és el regal que ha d’arribar a les mans de tots els catalans amb curiositat republicana, de tots els polítics esmaperduts, de tots els lectors tips del Procés, de tots els somiadors amb ganes de fer foc nou. El llibre decisiu que tothom ha de llegir, perquè el que el Procés ha unit, que no ho separi la República!

 

Biografia de l'autor

 

Antonio Baños i Boncompain (Barcelona, 1967) és un periodista, activista social, escriptor i músic català. Es va diplomar en ciències de la informació a la UAB. Va tocar amb el grup de punkpop Los Carradine, format el 1989. Mitjançant els seus llibres La economía no existe (2009), Posteconomía (2012) i La Rebel·lió catalana (2014), critica els esquemes econòmics actuals i el capitalisme. També ha escrit el llibre La Cara B: una altra mirada del procés (2015), conjuntament amb el foto-periodista Jordi Borràs. Ha treballat a Ràdio Nacional d’Espanya i a COM Ràdio i ha col·laborat amb televisions com TV3, RAC1, La Sexta i Cuatro i publicacions com eldiario.es, La Marea i Público. Fou cap de llista de la CUP a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2015, any en què la formació va aconseguir deu escons. Va renunciar a l’acta de diputat l’any 2016.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.064.376 missatges
  • 213.248 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums