Publicitat

Llibres

Les receptes del calendari pastisser

Albert Vilas

Foto
Títol: Les receptes del calendari pastisser
Autor:
Editorial: Cossetània
Col·lecció: Escudella
Pàgines: 200
ISBN: 978-8490345733
Compra'l per 16,05€

En aquest llibre hi trobareu les receptes de pastisseria tradicional catalana, presentades per ordre cronològic del calendari de festes. Us endinsareu en aquelles postres delicioses i sobradament conegudes arreu del nostre territori, com són els braços de gitano, les mones de Pasqua, els pastissos de Sant Jordi, les coques de Sant Joan, els panellets o els tortells de Reis.

Amb un llenguatge molt planer i acompanyat de fotografies a tot color, s’hi detalla tot allò que necessiteu per elaborar aquests dolços a casa vostra sense gaire complicacions. Amb una clara crítica a la “mal anomenada pastisseria creativa”, el llibre pretén reivindicar i apropar les receptes més nostrades del calendari d’una forma molt planera, detallada i personal.

Biografia de l'autor

Albert Vilas
(Barcelona, 1973) va treballar com a pastisser professional entre els anys 1996 i 2007 a la reconeguda Pastisseria Boages, del centre de Barcelona. Actualment, treballa com a professional de sistemes informàtics en una important companyia de transports internacionals. Tot i l’abandonament del sector pastisser, es considera un gran apassionat i defensor de la cuina i la pastisseria tradicionals. L’any 2010 engega un projecte de difusió del receptari tradicional català mitjançant l’exitós blog gastronòmic www.lacuinadesempre.cat. Es defineix, bàsicament, com un impulsor de la cultura gastronòmica catalana.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.302.180 missatges
  • 221.335 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat