Llibres

Xirinacs. El profetisme radical i noviolent

Lluís Busquets

Foto
Títol: Xirinacs. El profetisme radical i noviolent
Autor:
Editorial: Balasch Editor
Pàgines: 766
ISBN: 978-8461758555
Compra'l per 28,5€

La biografia definitiva de Xirinacs escrita per Lluís Busquets i Grabulosa. Acompanyada d’il·lustracions de Gemma Molera i Jordi Junyent.

Amb motiu del desè aniversari de la mort de Lluís M. Xirinacs (2007-2017) s’ha volgut promoure a través d’una edició singular la vella complicitat entre l’art i la societat civil. A tal fi Xirinacs. El profetisme radical i noviolent ha comptat amb la realització d’obra original i gràfica de Gemma Molera i Jordi Junyent que acompanyen l’edició, en les seves diverses modalitats previstes: edició general i edició d’art.

De la mateixa manere va acompanyada d’un estoig de cartró nu, amb dues reixes, que és símbol del crit de llibertat de Xirinacs des de la presó, és a dir, des de la seu radicalisme d'home lliure, com a profeta avisador dels canvis profundament esperats, com a defensor de la noviolència.

Biografia de l'autor

Lluís Busquets i Grabulosa (Olot, 1947) és un escriptor, professor i periodista català. Doctor en Filologia Catalana. Llicenciat en Filologia hispànica, Teologia (Roma), Filosofia (Roma) i Ciències de la Informació. Diplomat en Cinema (Itàlia). Ha publicat més d'una vintena de títols. Crític literari a El Correo Catalán, les entrevistes que hi realitzà foren recopilades en els volums Plomes catalanes contemporànies (1980) i Plomes catalanes d'avui (1982). També ha col·laborat a Diari de Barcelona, Cartipàs, Diari de Girona, Revista de Catalunya, Revista de Girona, Cultura, Serra d'Or, La Comarca d'Olot, Catalunya Ràdio, Ona Catalana, Ràdio Olot, entre d'altres. Actualment encara col·labora periòdicament al Diari de Girona. Ha signat articles periodístics quotidians amb el pseudònim de "Ròmul" al Diari de Barcelona.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.745 missatges
  • 220.076 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat