Llibres

La data de naixement d'en Colom

Jordi Bilbeny

Foto
Títol: La data de naixement d'en Colom
Autor:
Editorial: Librooks Barcelona
Col·lecció: Inèdita
Pàgines: 210
ISBN: 978-8494666803
Compra'l per 15,2€

La data de naixement de Cristòfor Colom és una incògnita tan gran com el seu lloc de provinença. Els seus biògrafs han aportat informacions contradictòries i han discutit sobre el tema des de fa segles. Lluny de ser una dada sense importància, l’any del seu naixement és clau per dilucidar qui va ser el Descobridor del Nou Món.

La falta de claredat al respecte, fins i tot en els escrits del seu fill, alimenta el dubte que motiva aquest llibre: I si aquest secretisme fos intencionat? I si s’ha volgut amagar l’autèntica identitat de Cristòfor Colom? Jordi Bilbeny s’endinsa en la controvèrsia amb l’objectiu de treure en clar quan i on va néixer Colom, i demostra amb una gran quantitat de proves documentals la tesi del Joan Colom, nascut a Barcelona i membre de l’alta societat catalana.

Biografia de l'autor

Jordi Alsina i Bilbeny (Arenys de Mar, 1961) és llicenciat en Filologia catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva tesi doctoral sobre la censura aplicada als llibres d’Història moderna a Catalunya i Espanya va ser aturada per la Universitat de Barcelona per motius obvis de contigut. És el fundador de l’Institut Nova Història i autor polifacètic de nombrosos llibres i articles sobre la censura de la història i la catalanitat de la descoberta d’Amèrica, així com de llibres de poesia i assajos de temàtica diversa. L’any 2014 va publicar la reedició de Brevíssima relació de la destrucció de la història. Des de fa més de 20 anys, exerceix una incansable tasca de conferenciant i divulgador que l’ha portat a plantejar les seves tesis per tota Catalunya.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.177.529 missatges
  • 216.862 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat