Llibres

Només seran quatre gotes

Mònica Usart

Foto
Títol: Només seran quatre gotes
Autor:
Editorial: Bridge
Pàgines: 232
ISBN: 978-8416670130
Compra'l per 17,05€

Podem preveure el temps des de casa? Com es formen els huracans, els tornados o els tifons? Quan podem gaudir de pluges d'estels?

Un llibre ple de preguntes sorprenents per entendre el món que ens envolta i aprendre a gaudir dels fenòmens meteorològics. Amb llenguatge planer i una mica d'humor, Mònica Usart ens ensenya que qualsevol pot conéixer els secrets i curiositats d'aquesta ciència amb un manual que també ens servirà per quedar com uns autèntics experts.

Tot el que necessites saber del temps amb la meteoròloga de Catalunya amb la col·laboració de Pep Prieto i les il·lustracions d'Àlex Santaló.

Biografia de l'autora

Mònica Usart i Rodríguez (Molins de Rei, 1984) és la dona del temps a diversos programes de ràdio i televisió. La podeu escoltar cada matí a El món a RAC1, al Fricandó matiner de RAC105 i totes les tardes a l'Arucitys de 8tv. Combina la seva feina amb conferències i tallers per a nens i adults, a més de ser autora dels contes Mirant el cel i Mirant els núvols. A l'hivern, li agrada escalfar-se amb el caldo de la seva mare i esmorzar nevaditos a les 5 de la matinada. És capaç de fer que l'arribada d'un temporal ens sembli la cosa més maca del món, i és que ha aconseguit el somni de molta gent: convertir allò que li apassiona en la seva feina.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.066.890 missatges
  • 213.329 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums