Llibres

D'on trec el temps

Màrius Serra

Foto
Títol: D'on trec el temps
Autor:
Editorial: Empúries
Col·lecció: Empúries Narrativa
Pàgines: 288
ISBN: 978-8416367979
Compra aquest llibre

Dividit en 4 parts, aquest llibre interessant i útil ens ajudarà a pensar com usem el temps, per on se’ns escapa, com el podem aprofi tar de la millor manera. Màrius Serra ens explica la seva experiència amb el temps, i ens posa davant dels ulls un llibre que ens servirà de mirall.

«Suposo que sóc pencaire perquè vaig néixer un u de maig. En l’entremig he estat un home de fer. Tots en fem, de coses, i a l’era digital cada cop n’hi ha més que queden registrades. Llibres, articles, mots encreuats, traduccions, col·laboracions als mitjans audiovisuals, conferències... Per això no trobo estrany que molta gent em digui “no sé d’on treus el temps”. En aquest llibre exploro els amagatalls dels quals trec el temps».

Biografía del autor

Màrius Serra i Roig (Barcelona, 1963) és escriptor, llicenciat en Filologia Anglesa i membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans. Les seves creacions giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. Ha estat guardonat amb els premis Ciutat de Barcelona, Serra d'Or, Lletra d'Or, Ramon Llull o Sant Jordi per la seva obra literària, que comprèn les novel·les Mon oncle, Farsa, De com s'escriu una novel·la o Plans de futur, entre altres; relats com La vida normal; assajos com Verbàlia, i llibres tan personals com Quiet, en el qual retrata la vida al costat del seu fill discapacitat. Acaba de publicar la seva última novel·la: Res no és perfecte a Hawaii. Col·labora a La Vanguardia, TV3, Catalunya Ràdio i la revista Esguard.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.110.174 missatges
  • 214.709 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums