Llibres

Herois indepes: Els veritables impulsors del Procés

Jordi Calvís i Andreu González

Foto
Títol: Herois indepes: Els veritables impulsors del Procés
Autor:
Editorial: Cossetània
Pàgines: 192
ISBN: 978-8490344064
Compra'l per 14,15€
Qui ha lluitat més per la independència de Catalunya? Uns respondran que si en Mas, uns altres que si en Junqueras, uns altres de més enllà diran que la CUP... Segons siguin les seves preferències polítiques, vaja. I, en part, tots tenen raó. Però els veritables herois indepes, aquells que de debò creen independentistes a cabassos, no són els separatistes de tota la vida o els conversos, sinó tots aquells que amb menyspreus, insults i atacs continuats no deixen d'esperonar més i més persones perquè se sumin a la massa ingent dels que volen abandonar Espanya en direcció a la República Catalana. El Tribunal Constitucional, Paco Marhuenda, Rajoy, Pdr Snchz, Jiménez Losantos, Pedro J. o Curri Valenzuela, són ells els veritables herois indepes que tenen la missió de recordar-nos a diari que no volem compartir un Estat amb ells.

Per homenatjar els incansables lluitadors de la causa independentista, en Jordi Calvís ha concebut aquesta col·lecció de cromos que l'Andreu González ha complementat amb textos breus, uns textos d'agraïment emocionat.

Gràcies, herois, perquè sense vosaltres res de tot això no hauria estat possible!

Biografia dels autors

Jordi Calvís i Burgués (Balaguer, 1977) és il·lustrador i dissenyador gràfic instal·lat a les Borges Blanques (les Garrigues). Estudia a l'Escola d'Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega, on alterna els estudis treballant a l'agència de publicitat i disseny 'd'Art'. L'any 2001 s'incorpora a l'agència web 'Can Antaviana', en la qual actualment ocupa el càrrec de dissenyador gràfic. El 2012 entra a formar part de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) com a dissenyador gràfic voluntari on, encara avui, participa en gran part de les campanyes. Des del 2003 col·labora, també, en el quinzenal SomGarrigues. Participa en l'activisme independentista dins i fora de les xarxes socials, però sempre amb un llapis a les mans.

Andreu González i Castro (l'Hospitalet de Llobregat, 1974) és autor de sis reculls de poemes i d'un de contes, Safata d'entrada (2009). També és coautor de l'assaig La pasión por la palabra. Homenaje a José Carol (2009). En col·laboració amb Ramon Gasch, ha escrit les novel·les Bon cop de falç! (2011), Defensors de la terra (2013) i La venjança dels almogàvers (2015). Pel que fa als esports, ha escrit amb Armando Luigi Castañeda 100 motius per ser del Barça i no ser del Madrid (2010). Ha publicat en solitari un llibre més de tema blaugrana, 100 moments estellars del Barça (2011) i dos reculls d'acudits: 365 acudits per a culers (2013) i 365 acudits per a indepes (2015). Ha col·laborat o col·labora en mitjans com El Ciervo, La Xarxa Ràdio o El Matí Digital.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.208.542 missatges
  • 218.003 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat