Llibres

Ciència optimista

Josep Maria Mainat

Foto
Títol: Ciència optimista
Autor:
Editorial: Rosa dels Vents
Col·lecció: Actualitat
Pàgines: 250
ISBN: 978-8415961604
Compra'l per 17€
De la nanotecnologia a l'espai; dels microbis a la realitat virtual. Tot té cabuda a Ciència optimista, un llibre divulgatiu divertit i apte per a totes les edats.

Sabíeu que el cos humà té molts més microbis que cèl·lules i que, entre les espècies de microbis que habiten la pell de la vostra mà dreta, només el 17% coincideix amb les que habiten la mà esquerra? Que cada dia hi ha implants exitosos d'òrgans creats amb cèl·lules mare? Que un nanòmetre és la llargada del pèl de la barba que li creix a un home en el temps que triga a acostar-se la màquina d'afaitar a la cara? Que a l'espai hi ha asteroides prou grans per destruir tota una nació com Catalunya, i que un d'ells és l'Apophis, que té 1 km de diàmetre i s'aproparà perillosament a la Terra el 2029 i el 2036?

La ciència evoluciona any rere any, i aquesta evolució ens beneficia com a éssers humans. Guiats per Josep Maria Mainat, farem un repàs dels últims avenços científics y veurem cap a on ens portarà la ciència del futur. Amb Ciència optimista tots hi aprendrem coses perquè, si ens les explica en Mainat, la ciència és divertida.

Biografia de l'autor

Josep Maria Mainat i Castells (Canet de Mar, 1946), és un cantant i productor de televisió. Essent molt jove coneix a Toni Cruz, i amb Miquel Àngel Pasqual formen el grup La Trinca l'any 1969. Van organitzar el festival de música Sis Hores de Cançó i va ser un dels organitzacions de l'edició de 2014 del Festival Canet Rock. A finals de la dècada de 1980 també al costat de Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual entra en el món de la producció televisiva, i el 1987 funden la productora Gestmusic, factoria que ha generat productes d'èxit televisiu com No te rías, que es peor, Crónicas marcianas o Operación Triunfo. Després de l'absorció de Gestmusic per Endemol, Mainat seguí al davant de la companyia amb el càrrec de director executiu.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.827 missatges
  • 221.162 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat