Llibres

Les dones no som (tan) complicades

Lucrècia de Borja

Foto
Títol: Les dones no som (tan) complicades
Autor:
Editorial: Llibres de la Drassana
Col·lecció: Jàssena
Pàgines: 132
Compra aquest llibre
“Si estàs amb una persona és perquè vols, ningú t’obliga. Si sols vull sexe, el tinc i sense lligar-me a ningú, i així puc estar amb qui vullga, amb tots i amb ningú. Però el dia que decidisca estar amb algú serà perquè me l’estime de veritat, sense condicions, perquè vull compartir la meua vida amb ell, i no sols uns trossos de vida”.

Lucrècia de Borja no és una dona (tan) complicada: li agraden els penis i alguns hòmens també. Per això, mentres busca una parella que estimar i amb la qual compartir la seua vida, el sexe se li fa present per tot arreu. Ciberamants, follamics, admiradors, noviets, encontres ocasionals... Ens ho conta a través de 69 escrits en què aborda, amb un humor mordaç i sense pèls a la llengua, les grans veritats de la dona moderna.

Biografia de l'autora

Lucrècia de Borja i Bairén
viu actualment a Gandia, la seua ciutat natal, després de viure quinze anys en el barri de Benimaclet, a València. Va començar a escriure en la revista satírica La Cabota en l’any 2006. També ha col·laborat en revistes, portals i diaris com Pica’m, Moixama, Racó Català, Valencia Plaza o Lletraferit. En el 2008 va encetar el blog ‘Les dones no som (tan) complicades’ i aquell mateix any va guanyar el premi El Penjoll al millor blog d’humor de les Comarques Centrals Valencianes.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.176 missatges
  • 220.050 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat