Llibres

En línia

Jaume Monzó

Foto
Títol: En línia
Autor:
Editorial: Sembra Llibres
Pàgines: 144
ISBN: 978-8494235061
Compra aquest llibre
Nou curs, noves cares, noves connexions. Centenars de missatges encreuats intenten omplir els buits dels qui teclegen aparells mòbils. Com Sergi, que torna al centre on va estudiar convertit en professor precaritzat. Mavi, que tracta d’entendre els sentiments que la colpegen. Agnès, que s’amaga en comentaris anònims per acostar-se a les persones que estima. O Miquel, que no suporta perdre el control en relacions malaltisses. Tots buscaran respostes a les pantalles. Però ningú trobarà les reaccions que esperava.

En línia és una novel·la transgressora i atrevida escrita a cop de missatges de Facebook, WhatsApp i Gmail i de reflexions a blogs. Assetjament escolar, sexe iniciàtic, amistats tòxiques i conflictes generacionals protagonitzen un relat en xarxa en què un grup d’adolescents i adults evidencien com la connexió ens pot desconnectar, com la virtualitat ens pot despullar i com les tecnologies ens poden fer cada vegada més dependents.

Biografia de l'autor

Jaume Monzó
(Font d’En Carròs, 1971) és llicenciat en Filologia Catalana. Del 2004 al 2010 va estar al capdavant del setmanari El Temps com a coordinador de les diferents redaccions. D’aleshores ençà ha fet de professor de secundària a diversos centres educatius. Aquesta és la seua primera novel·la.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.632 missatges
  • 219.468 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat