Llibres

La revolució tranquil·la: Carme Forcadell i l'Assemblea Nacional Catalana

Andreu Barnils

Foto
Títol: La revolució tranquil·la: Carme Forcadell i l'Assemblea Nacional Catalana
Autor:
Editorial: Rosa dels Vents
Pàgines: 144
ISBN: 978-8415961376
Compra aquest llibre
Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional de Catalunya, és una de les dones amb més influencia en el panorama polític i social de la Catalunya actual, i a La revolució tranquil·la tenim l'oportunitat de conèixer-la una mica més de prop, a ella i l'organització que lidera, capdavantera del procés sobiranista de Catalunya .

El lector coneixerà els guàrdies urbans de l'ANC, assistirà a mítings independentistes en ple cinturó roig de Barcelona, sabrà de primera mà com Carme Forcadell se'n va convertir en presidenta, com van aconseguir organitzar la gran assemblea celebrada al Tarraco Arena malgrat tots els entrebancs i també entrarà a la seu central de l'ANC per saber com és el seu dia a dia.

Directius, tècnics d'imatge i so, financers, periodistes, funcionaris, guàrdies urbans, aturats i molts més ciutadans fan, de manera voluntària i eficaç, que l'ANC tiri endavant i empenyi amb força, contundència i coherència el procès cap a la independència de Catalunya. Ellssón els protagonistes d'aquesta revolució democràtica i pacífica, única al món, que viu el nostre país.

Biografia de l'autor

Andreu Barnils i Carrera (Barcelona, 1972) és periodista. Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull. Ha treballat en documentals per a TV3, a la secció de Cultura del Punt Diari i al diari VilaWeb, on va posar en marxa VilaWeb TV, i on hi escriu setmanalment. Actualment viu a Nova York.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.224.372 missatges
  • 218.561 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat