Llibres

'Si menges una llimona sense fer ganyotes' (Quaderns Crema) de Sergi Pàmies

Foto
Títol: 'Si menges una llimona sense fer ganyotes' (Quaderns Crema) de Sergi Pàmies
Autor:
">Compra aquest llibre
'Si menges una llimona sense fer ganyotes'

Autor: Sergi Pàmies
Editorial: Quaderns Crema
Col·lecció: "Mínima"
Pàgines: 142
Any d'edició: 2006


RESSENYA

Als vint contes de Si menges una llimona sense fer ganyotes s'hi barregen situacions quotidianes i fantàstiques que aprofundeixen en emocions comunes. L'amor no correspost, la desconfiança, els lligams familiars, l'excés de solitud o de companyia són alguns dels elements que identifiquen aquest llibre. Amb una mirada irònica, penetrant i continguda, Sergi Pàmies tracta de les servituds d'uns personatges vulnerables, esclaus d'unes circumstàncies, com les llimones, combinen l'acidesa amb les propietats refrescants.

L'autor barceloní ha trigat sis anys a enllestir un nou recull de contes a Quaderns Crema. Aquest és el cinquè recull de contes que publica Pàmies, després de T'hauria de caure la cara de vergonya, Infecció, La gran novel•la sobre Barcelona i L'últim llibre de Sergi Pàmies. També és autor de les novel•les La primera pedra, L'instint i Sentimental.

Sergi Pàmies ha estat guardonat amb diversos premis; Premi de la Crítica Serra D'or; Premi Icaro; Premi Prudenci Bertrana; traduït al francés, al castellà i a l'alemany i col•laborador regular en diversos mitjans de comunicació.

Compra'l a Llibres.cat

grec_llibres_grup_enciclopedia_catalana_84.gif

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.011.629 missatges
  • 211.563 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums