Notícia

Pack Jove 2019

El Carnet Jove ofereix als i les joves un munt d’avantatges. Ara també els vals del Pack Jove 2019

El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves catalans d’entre 12 i 30 anys a través de l'oferiment i la promoció de serveis, propostes i descomptes en diferents àmbits, entre els quals destaquen la cultura i la mobilitat internacional.

 

Més enllà dels descomptes permanents, el Carnet Jove també ofereix un munt d’avantatges amb els vals del Pack Jove. Més de 160 vals de descompte d’un sol ús, exclusius per als titulars del Carnet Jove i valorats en més de 2.500€. En total n’hi ha 83 vals 2x1, 40 vals amb un descompte del 50%, 10 vals de gratuïtat, 10 tarifes especials, 19 tarifes reduïdes i 3 d’altres descomptes.

 

Per gaudir dels descomptes del Pack Jove, tant sols cal registrar-se al web carnetjove.cat i, a partir d’aquest moment, es pot accedir a tots els vals descarregant-te l’APP "Carnet Jove Cat", de manera gratuïta. És la millor manera de portar els vals a sobre i a punt per utilitzar-los en qualsevol moment. Però, qui així ho prefereixi, també pot aconseguir els vals en format PDF a través del web, des d’on es poden sol·licitar i rebre’ls per correu electrònic en un enllaç per descarregar-los i imprimir-los.

 

Més informació:

 

Pack Jove 2019

Descomptes del Canet Jove


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.283.433 missatges
  • 220.616 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat