Notícia

Arriben els PartiCamps: 7 raons per formar-ne part

Des de la Direcció General de Joventut volem convidar a compartir la vostra experiència sobre la participació de les persones joves en el marc dels PartiCamps que estem organitzant aquesta tardor i aquest hivern, conjuntament amb altres col·lectius i prof

Algunes raons per saber que les trobades PartiCamp estan fetes per a tu:

1. Seràs protagonista del teu aprenentatge
El PartiCamp és una oportunitat per reflexionar, però també per proposar, exposar, escoltar, compartir i parlar sobre els temes que despertin l’interès de les persones participants. A l’inici de la trobada, els i les participants faran les propostes de temes que configuraran el mapa de les sessió, així es crearan diferents espais de treball amb els temes que sorgeixin. Les preguntes o temes han d’estar vinculats a la participació i la gent jove, poden sorgir de la Viqui Guia Jove, però també es poden plantejar temes nous.

2. Seran properes
Segueix el calendari de trobades per saber quin PartiCamp és el que tens més a la vora. Les dues primeres cites tindran lloc a Seròs (Lleida), el 7 d’octubre; i Barcelona (l’Ateneu L’Harmonia) el proper 11 de novembre.

3. No hi ha ponències, es valora la teva experiència
En un espai entre iguals, els participants s’organitzen per fomentar l’aprenentatge social i compartir interessos comuns, construint la sessió a partir d’experiències, inquietuds, dubtes i passions sobre la participació juvenil.

4. Ets lliure d’investigar 
Et convidem a que si l’espai de treball on estàs no respon a les teves expectatives, puguis investigar d’altres en qualsevol moment.

5. És casa de tothom
Professionals de joventut, dinamitzadors, educadors socials, col·lectius i entitats, professorat i totes aquelles persones que treballen per fomentar la participació de la gent jove. Tothom hi serà benvingut i benvinguda!!

6. No estaràs sol/a
Perquè els espais on ens trobarem són acollidors i faciliten el contacte amb altres professionals, els moments d’esbarjo, l’intercanvi de contactes... en definitiva, coneixeràs gent amb qui compartir els teus interessos, motivacions...

7. Mica en mica s’omple la pica
I a més a més, els PartiCamps serviran per fer créixer la ViquiGuiaJove, per mantenir viva aquesta eina que la fem entre totes i tots i omplir-la de nous continguts amb les aportacions de les persones participants.

De ben segur que t’hem convençut, ens veíem a Seròs.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.226.633 missatges
  • 218.633 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat