Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Usain Bolt podria vestir "la Roja"!!! ÚLTIMA HORA

Mahoulet37 11

Aquesta és la notícia extreta d'una font seriosa:

 

FONT: http://venerable-escuder.blogspot.com/

 

 

Segons han informat diversos mitjans públics. El govern espanyol podria estar preparant una ofensiva militar per tal d'annexionar-se l'illa caribenya de Jamaica. En aquest sentit, un portaveu del Ministeri de Defensa espanyol ha assenyalat que "no és una novetat els anhels expansionistes d'Espanya i estem treballant per aconseguir l'illa”.


Segons ha pogut saber aquest rotatiu, els interessos que podrien moure la presa d'aquesta decissió no son de caire econòmic, sinó esportiu; el portaveu del Ministeri de Defensa ha declarat que "Espanya ha fet una molt bona actuació als darrers jocs olímpics, malgrat tot, en atletisme estem força fluixos". A la pregunta sobre si no rebrà crítiques internacionals, el sr. Anselm López Garrido ha assegurat que "és clar que no! Ja vam ocupar els PPCC fa segles i no ens ha anat tant malament, cal no oblidar que la major part de les medalles són d'aquesta nació veïna; per altra banda, la basca Almudena Cid, també ha ajudat força a augmentar el medaller espanyol.

Arran la crisi que patim, el portaveu del Ministeri de Defensa ha hagut de desmentir novament aquesta matinada que les raons d’aquesta empresa siguen de caire econòmic perquè “Espanya és capdavantera en turisme, no necessitem més; en canvi, Usain Bolt ens vindria de perles per als propers JJOO”.

Encara no se sap quan es produirà la invasió però des del Ministeri de defensa s'ha assegurat que els preparatius van a bon ritme. Fonts del diari han pogut saber que l'exèrcit ja pot entonar el famós "a por ellos oe, oe" amb total coordinació, i que, en tot cas, la ocupació de l’illa es farà a trenc d'alba i amb fort vent de llevant.


Publicitat

Fòrums

  • 9.173.964 missatges
  • 216.725 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat