Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Musnok: Autoconsumible

bubota383 10
Musnok: Autoconsumible
Autoconsumible és el títol del primer disc de Musnok. La banda mallorquina autoedita el seu primer treball de llarga durada coincidint amb els 5 primers anys d'existència. Ara fa dos anys, el grup sofrí un canvi de formació que ajudà a consolidar-lo. Aquest darrer bienni ha estat marcat per una cinquantena de concerts arreu de Mallorca i també al Principat on han ofert 5 dels seus shows on es combina música, combat i espectacle.

També cal destacar l'actuació a l'Acampallengua 2008, donada per la victòria al Vè concurs de música jove l'any passat. Ara, amb Autoconsumible es posa fi a aquests dos anys de feina. Al disc hi podrem trobar els temes que han anat sonant als escenaris i també alguna sorpresa.

Pel que fa a la música, s'oscil·la entre les diferents sonoritats més potents que adopta el rock avui en dia. El que hem anomenat com Sobrassada Hardcore, una etiqueta com qualsevol altra. Les lletres, a mode de poema, són reflexions polítiques personals, crítica social, desitjos rurals,...

Tot impregnat pel disseny de la carpeta, a càrrec de Miquel Albertí, qui ha donat un altre toc innovador, presentant un autèntic catàleg de peculiars objectes de consum.

En aquest primer treball musnokià han col·laborat músics amics. Joan Tomàs Martínez (Matràs), Toni Marquet, Francesc Ribera 'Titot' (exBrams, Mesclat, Aramateix) i Jaume Sastre i Pere Soler (Grollers de sa Factoria).

Destacar també la llicència Creative Commons de la qual Musnok som precursors a Mallorca. Des de la nostra primera maqueta (2006) hem optat per alliberar la nostra música.

Finalment, cal dir que el disc està dedicat a la memòria de Toni Roig, desaparegut líder d'Al-Mayurqa. També recordam en aquest Autoconsumible la música i el compromís del grup Matràs.

Musnok

01 40 canonades (amb Jaume Sastre de Grollers)
02 Modernitzar-se
03 Evolució fatal
04 El mur de la vergonya
05 Agenciats
06 Classe mitja (amb Toni Marquet)
07 La revolta del benestar (amb Titot d'Aramateix i Mesclat)
08 Pangea
09 El parlament
10 Que te follin (amb Jaume Sastre i Pere Soler de Grollers)
11 TCT (amb Joan Tomàs Martínez de Matràs)
12 Les aspes de la globalització

http://www.myspace.com/musnok

http://www.fotolog.com/quemepicasatoxa

http://musnok.tirabol.cat

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.251.486 missatges
  • 219.463 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat