Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Xavi, Valdés i Oleguer, absències destacades del Catalunya-Colòmbia

Lauranm_1986866 11

 

El seleccionador Pere Gratacós comptarà amb Carles Puyol, Bojan Krkic i Sergio Busquets

 

 

El seleccionador del Catalunya, Pere Gratacós, ha donat aquest dimarts la llista de convocats per a l'amistós que el combinat català i Colòmbia disputaran el 28 de desembre al Camp Nou i en què no estaran els jugadors del Barcelona Xavi Hernández i Víctor Valdés.

Gratacós ha aclarit que, tant Xavi com Valdés, "volien estar", però que tots dos tenien programades una sèrie d'activitats durant aquest Nadal "que al final no han pogut endarrerir ni cancel·lar", pel que s'han quedat fora de la convocatòria.

Tampoc hi haurà els jugadors de l'Ajax Oleguer Presas i Gabriel García Gabri, "que no poden venir perquè durant aquestes dates la Lliga holandesa segueix en competició", ha recordat Gratacós.

En total, la convocatòria la conformen 21 jugadors, entre els quals sí que es troben els barcelonistes Carles Puyol, Gerard Piqué, Bojan Krkic i Sergio Busquets, un dels quatre debutants amb Catalunya, amb Jordi Codina (Reial Madrid), Jordi Matamala (Girona) i Jordi Alba (Gimnàstic).
 
Aquest podria ser l'últim partit de Gratacós  com a seleccionador de Catalunya, ja que ha anunciat que no renovarà el contracte amb la Federació Catalana de Futbol, que expira el pròxim 30 de juny.

 

 

 

 

http://www.avui.cat/article/esports/49815/xavi/valdes/oleguer/absencies/del%3Cbr%3E/catalunyacolombia.html

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.226.638 missatges
  • 218.633 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat