Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Festival Inside 22@: cinisme cultural i polèmica

barrilliure313 12

Els propers 6, 7 i 8 de novembre es celebrarà al barri del Poblenou un nou festival d’Arts Visuals i Músiques Contemporànies anomenat Inside 22@.

 

Aquest festival està organitzat pel 22@Network-Associació d’Empreses i Institucions del 22@ i se celebrarà en diversos escenaris del Poblenou, entre ells llocs tan emblemàtics com Can Ricart, la Escocesa o el Parc Central. Ja han sortit les primeres veus crítiques d’avant d’aquest nou esdeveniment, que tenen previst organitzar diverses accions de protesta en l’anomenat Outside 22@. Les principals crítiques són que aquest festival està promogut i finançat per les mateixes empreses i institucions que han impulsat l’expulsió de centenars d’artistes, veïns i treballadors del Poblenou.

El festival Inside 22@ servirà per legitimar l’acció d’institucions i empreses que han col.laborat en la destrucció del teixit social i cultural dels diversos espais (Can Ricart, la Escocesa,…) on ara es monten espectacles per conèixer la “creació artística” del barri.

Una altra de les principals crítiques contra aquest esdeveniment, és que està patrocinat pel 22@Network-Associació d’Empreses i Institucions del 22@. El 22@Network està dirigit per Josep Maria Vilà, que és dirigent de l’empresa armamentística Indra. 22@Network està composta per diverses empreses instal.lades al Districte 22@, entre les quals cal destacar-ne algunes relacionades amb la indústria bèl.lica (Indra, Informática El Corte Inglés o GTD-Sistemas de Información). També hi ha diverses empreses que han estan portant a terme diversos processos de retallada de plantilla, com T-Systems o Ono (abans anomenada Auna).

 

 

Actes de protesta contra l’Inside22@:

 

 

DIJOUS 6 NOVEMBRE:

19:00h.- Caravana contra el 22@ (inci des de c./Àvila, 176)

 

DISSABTE 8 NOVEMBRE:

18:00h.- Castanyada contra el 22@ (Pl. Can Felipa)

22:00h.- Festa amb PD’s (CSOA-La Teixidora; c./Marià Aguiló, 35)

 

CANYA AL 22@!

 

més informació a: http://www.poblenou.org

Respostes

Configuració
 • barrilliure313 12

  INSIDE 22@, TREIEM-LOS LA MÀSCARA

  Un any després de l’enderroc de Can Ricart i només sis mesos després de la inauguració del Parc Central, Poblenou assisteix a la celebració del festival Inside 22@.
  El pla urbanístic 22@ va ser el causant de l’enderroc de Can Ricart, que va significar la destrucció d’un complex industrial i la fi d’un teixit social, format per 240 treballadors i desenes d’artistes.
  Tampoc podem oblidar que el Parc Central s’aixeca en un espai on fins fa pocs anys hi convivien 200 veïnes i diversos tallers i botigues.
  No podem acceptar que els promotors del 22@, culpables de la destrucció del nostre barri, responsables de l’expulsió de centenars de veïnes, treballadores i artistes del Poblenou, organitzin el festival Inside22@.
  Inside 22@ és una iniciativa de 22@Network (Associació d’Institucions i empreses del 22@), associació formada per diverses empreses, entre elles multinacionals relacionades amb la indústria bèl.lica (Indra o GTD-Sistemas Informáticos) i empreses autores de diversos acomiadaments massius (T-Systems o Ono).
  Denunciem que Inside22@ té per objectiu fer un rentat d’imatge del 22@ i les seves empreses, reinventant el nostre barri i legitimant l’acció dels que estan intentant destruïr-lo.

  QUE NO T’ENGANYIN!
  NI INSIDE 22@, NI 22@!
  POBLENOU NO ESTÀ EN VENDA!

  ——————————

  ————————————

  Us cridem a la mobilització contra la farsa de l’Inside22@:

  Dijous 6 novembre:
  19:00h.- CARAVANA CONTRA EL 22@
  (inici c./Àvila, 176)

  Dissabte 8 novembre:
  12:00h.- Cerimònia en memòria de Can Ricart i el Poblenou (davant de Can Ricart)
  18:00h.- CASTANYADA CONTRA EL 22@ (Pl. Can Felipa)
  projecció de documentals, xerrades, parlaments,…
  20:00h.- acabem la Jornada a CSOA La Teixidora (c./Marià Aguiló, 35)
  amb FESTA amb PD’s (punxadiscos)

  ——————–
  més informació:

  http://outside22.blogspot.com

  http://salvemcanricart.blogspot.com
  http://teixidora.squat.net

  http://www.poblenou.org

 • barrilliure313 12

  crònica de la manifestació a http://www.poblenou.org


Publicitat

Fòrums

 • 9.238.074 missatges
 • 219.026 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat