Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

torrents en català!!!!!!!!!!!!

qu eet semblen els torrents en català?
és bona idea
12 (60.00%)

es una merda
5 (25.00%)

vull colaborar
2 (10.00%)

no vull colaborar
1 (5.00%)

Vots emesos: 20
chs_one 1.245 13
ei a veure si algu tingues alguna web i ser la primera web a tenir torrents en catala jo estic disposat a crear torrents i enviar-los...

Respostes

Configuració
 • DraK 143 13
  a mi em sembla q les comunitats del bitorrent tene els dies contants, els arxius duren molt poquet compartint-se, millor donar el suport a les comunitats de l'emule, no?
 • clar i català 251 13
  Bones, algú pot explicar als ineperts què és això dels torrents?

  • victor_v 15.240 13 121 👍 136
   El torrent és un programa p2p (com l'emule) però que funciona sense servidor intermig, sino que el servidor és l'usuari que penja el torrent, i tots els que el comparteixquin... la qual cosa facilita i proporciona una major velocitat de descàrrega, però té les seves desventatges... no conec molt més bé el sistema, però pel que sé, mantenir un torrent a internet implica el sacrifi d'un usuari que comparteixqui fins que tot Déu ho tengui etc...

   A jo sincerament no m'acaba d'agradar el sistema dels Torrents, crec que els que s'inventaren el BitTorrent l'hagueren pogut disenyar amb altres característiques, era bona la idea de que no hi hagués servidor per enmig, però crec que en les demés caràcterístiques manca molt per a superar altres programes p2p...


   • DraK 143 13
    Exacte, el BitTorrent va bé per distribuir una novetat rapidament, si tens 600kb com jo de conexió en un dia em puc baixar 2 pelis, cosa q amb l'emule dificilment ho aconseguiré... pq hi han cues d'espera i al bitorrent no.

    La putada es q un l'arxiu a la "xarxa bitorrent" dura molt poc per motius obvis:
    Si comparteixes més d'un arxiu, la baixada disminueix espectacularment, llavors la gent el q fa és que quan acaba de baixar una peli la deixa de compartir i torna a posar una altra cosa a baixar. Així doncs, a la pràctica, només comparteixes coses quan les estas baixant. Es el peix que es menja la cua.

    Si t'agraden les rareses de mp3 i divx, el bitorrent no es per tu. Però si el q vols es baixar-te pelis d'estrena, cada 3 hores en tindras una al teu PC :P
  • Independència i Comunisme 23.049 13 55 👍 563

   Per mi esta moltissims milions de vegades millor que l'emule.
   Nome que no es substitutori.
   Jo tinc Kazaa, emule i bitorrent.
    
   Cada un te un servei.
    
   Pero la velocitat del bitorrent, que es baixa inmediatament i sense parar es molt millor que les hores d'espera al emule que acaben desesperant.
    
   Suposu que intentarn millorar el bitorrent.. pero jo crec que s'acabara imposant.. o això espero per el servei de la humanitat que no vol estar 2 hores sense baixar res esperant que li toqui.
    
   Pero en tot cas programes com emule es necesiten per coses petites i per rareses com diuen.. per el buscador i per la posibilitat de comprtair mes facilment.
   • Toni_el_Gros 386 14
    D'acord, ara ve la pregunta: on trobar arxius en català???? A l'Emule és més fàcil trobar-los, més difícil baixar-los. Igual que per a anime hi ha el Frozen Layer i l'Animesuki, on hi ha pàgines de torrents en català? 
    • Independència i Comunisme 23.049 13 55 👍 563

     aaah, jeje la pregunta.
      
     doncs la resposta es: NO N'HI HAN.
     jejeje no u se segur pero el mes probable esque no n'hi hagi.
      
     El bitorrente s rapid eprque l'utilitza gent que te aquell arxiu.
     A mes, mai e trobat cap en català...
      
     Així que dubtu que es trobin. A mes com tan dit, s'costum a utilitzar per a cosas noves, pelis en cartelera o que acaben de surtir en DVD... les poques pelicules en català i les poques surtides de DVD en català tmb provoquen el poc us i que no hagin torrents en català.
     • oOkaMi 260 13
      Un dels principals motius pels qual no n'hi han possiblement siga que encara no hi ha cap pàgina que els aglutine... no creus?

      Jo puc ajudar amb la pàgina si hi ha més gent interesada en fer-ne una...

      però hi ha un problema, sí, torrents, però de quin material?  Amb drets d'autor o sense? Crec que no estaria gens malament fer torrents de pel·lícules grabades de tv3-33-punt2 (canal9 no, ja ho sé) perq sí porten la mosca no passa res (però tampoc hem feu molt de cas xD). També per distribuir distros de Linux que tinguen com idioma català (mandrake per exemple), i coses així....


      Que penseu?
      • Toni_el_Gros 386 14
       Jo crec que seria molt interessant, perquè de pàgines amb pel·lis en castellà en trobes a cabassos. En català, cap! I l'eMule és tan lent... A mi, això de la mosca, se me'n fot. Al cap i a la fi, les pel·lis que gravo de la tele tenen mosca i es veuen malament perquè l'antena no és el millor que tinc, per tant seria el mateix, però en CD i sense anuncis. 
 • Baccus Usuari sumador 5.809 16 366 👍 86
  Òstia... us juro que m'havia semblat llegir 'Torrente en català' (El braç estúpid de la llei). Tindria la seva gràcia també!
  • anticoife 4.032 13 522
   jo també , per aixo he entrat, a mi aixo del bitorrent me la porta fluixa, pero veure en torrente parlant català seria la canya 
   • victor_v 15.240 13 121 👍 136
    Es pot fer a nivell 'casolà'
    No quedaria massa bé, però de ben segur tendria èxit...

    A Mallorca un grup d'amics de Sa Pobla doblaren BraveHeart (bé, doblaren... ehem: canviaren tots els diàlegs) en pla pagès, atribuint-li el nom de 'Vaig Fort', i tot Déu a Mallorca, inclosos els castellano parlants que entenen el català se l'han empassada.

    No sé, si vos voleu animar... ... jo no puc col·laborar molt, la veritat és que fins a l'estiu estaré enfeinat... una paraula: estudis
 • Flagell_apanyo 5.839 13 363
  Pregunteu per l'usuari Albert_Torrent que ell segur que sap de que va el tema

Publicitat

Fòrums

 • 9.010.562 missatges
 • 211.537 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat