Publicitat


Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Autovia Sagunt-Castelló gratuïta

vignemale 637 14
 El que vaig a explicar  pot servir a la gent que habitualment fa el recorregut València-Castelló  o  Tarragona i podeu estalviar temps i diners.

 Anant de València cap a Castelló, quan has passat Sagunt, et donen a escollir entre l'autopista de peatge AP7 i la carretera N-340 .  Doncs si agafem la N-340 només farem 5 kms de carretera d'un carril,  i ella mateixa un cop fets aquests 5 kms es "converteix" en una autovia de 2 carrils, llibre de peatge.

 Alerta! ara, quan portem 10 kms per l'autovia veiem unes indicacions que donen a escollir entre anar a Castelló per l'autovia, o anar a Castelló i Barcelona per la N-340. Pose la cara de flipat perquè si vas cap a Catalunya pot passar que per fer cas d'aquesta indicació te'n ixques a la N-340 i deixes de fer 30 kms d'autovia que van molt bé, ja que la N-340 suporta molt de tràfic pesat.

  Els que anem cap a Catalunya, podem continuar per l'autovia fins Castelló Nord, i un cop allí  ens trobarem amb l'enllaç cap a Tarragona.

 
 I ara,  al contrari...

 anant de Castelló cap a València... no hi ha cap indicador d'aquella carretera, llavors tot el món va per la N-340...  si aconsegueixes entrar a l'autovia fent servir l'orientació veus que  està pràcticament buida,  clar,  qui la coneix? on hi ha un cartell que et done a escollir?

 He trobat un entrador, després de passar Castelló , conduint cap a Betxí, però es que abans (a Castelló Nord)  ja existeis aquell entrador.

 Sé que és embolicat, em sap greu però no sé com explicar-ho millor,a la gent que agafa el cotxe no sé si li aniràn bé aquestes explicacions, però es que es una forma d'estalviar 3/4 d'hora i 6 o més eurus

 sort!  

Respostes

Configuració
 • Enmig de la mar 8.563 13 251

  Ara vos explique jo el truco perfecte per fer Sagunt-BCN per l'autopista A-7.
   
  Entrem a l'autopista a Sagunt (serveix pels q som de la plana baixa o camp de morvedre i anem a sovint a barcelona).
  Arribem a l'hospitalet de l'infant, on li direm a l'home de l'autopista que hem perdut el bitllet (que tenim guardat) i ens dirà "quin viatge feu?" i direm la veritat, q venim de Sagunt, que és el viatge més llarg. Ell, ens fa pagar el viatge més llarg q hi ha en tot cas, q és el tram h. l'infant-sagunt i ho paguem i seguim anant.
  Quan tornem al PV, eixim per l'eixida Moncofa-la Vall d'Uixó i anem al tiquetero automàtic, per si de cas x-D, i posem el ticket que tenim de Sagunt de l'altre dia.
  El tiquet que tenim de l'Hospitalet de l'infant el guardem per eixir a l'eixida més pròxima a l'hospitalet de l'infant el pròxim cop que pugem.
   
  I ens estalviem 25€ aproximadament que van de puta mare per a gasolina.
   

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.045.668 missatges
 • 212.604 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat