Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

75.000 articles

Aloja15.883 16 117👍 121
La Viquipèdia en català ja arriba als 75.000 articles. Això vol dir haver duplicat els articles que tenia l'any passat per aquestes dates i haver passat a ser la 19ena llengua amb més articles de les 253 que hi ha.
  • Per als que diuen que el català és una llengua inútil: aquí tenim un rànquing que demostra que és una de les comunitats lingüístiques més potents de tot el globus.
  • Per als que viuen de lamentar-se de què el català s'està morint: menys queixar-se i a treballar! Les llengües no se salven només queixant-se!
Com a novetat d'aquesta temporada presenta el Viquiprojecte Coordenades Geogràfiques consistent en posar una marca a cada article situable en un mapa que n'indiqui les coordenades. Això permet tant saber en quin punt exacte del món es troba cada article d'un lloc com veure aquests articles marcats en mapes ja fets.

Qui vulgui pot baixar-se aquest fitxer que permet veure els articles que existeixen en el Google Earth (És una primera versió. Es va actualitzant cada uns quants mesos).

Amb l'ajut de tots hauria de ser possible veure-hi tots els articles d'aquesta llista i deixar un relleu ben marcat en aquest mapa negre en què cada punt és un article de la Viquipèdia en català.

Si voleu que el català sobrevisqui ajudeu a crear eines per al català. És fàcil i gratuït, l'únic que cal és una mica de compromís per la llengua.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.253.928 missatges
  • 219.554 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat