Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

EC en memòria dels germans Josep i Miquel Badia (2007)

Josep-Dencàs32.886 11 24👍 3.292

Avui fa 71 anys que foren assassinats a mans de pistolers de la FAI dos destacats militants d'Estat Català, els germans Josep i Miquel Badia i Capell.

Aquí teniu el cartell i el manifest que farem servir la gent d'Estat Català en retre'ls un homenatge just al lloc de Barcelona on caigueren morts aquests patriotes del nostre partit com cada any fem.EN MEMÒRIA DE JOSEP I MIQUEL BADIAEL 28 D’ABRIL DE 1936, AVUI FA 71 ANYS, JUST AQUÍ FOREN ASSASSINATS COVARDAMENT DOS DESTACATS MILITANTS D’'ESTAT CATALÀ.


ELS GERMANS JOSEP I MIQUEL BADIA I CAPELL REBEREN ELS TRETS QUE ACABARIEN AMB LA SEVA VIDA DE MANS DE PISTOLERS ANTICATALANS QUE, AMB EL SEU ASSASSINAT, NO ANAVEN CONTRA DOS HOMES, SINO CONTRA CATALUNYA.


AVUI, EN L'’ANIVERSARI DE LA SEVA MORT, LA GENT D’'ESTAT CATALÀ SOM AQUÍ PER RETRE HOMENATGE A AQUESTS GRANS PATRIOTES.


JOSEP I MIQUEL, LA GENT D'’ESTAT CATALÀ NO US OBLIDAREM MAI.


VOSALTRES VAREU CAURE, PERÒ, NOSALTRES, LA GENT DEL VOSTRE PARTIT, ENCARA SOM AQUÍ DEMPEUS I AMB EL CAP BEN ALT DISPOSATS A HONORAR LA VOSTRA MEMÒRIA I A FER PERDURAR EL VOSTRE MISSATGE.


SOM AQUÍ DEMPEUS RECORDANT-VOS I DISPOSATS A MORIR SI CAL, COM VAREU MORIR VOSALTRES, PER ALLIBERAR LA NOSTRA PÀTRIA DELS JOUS ESPANYOL I FRANCÈS, PERQUÈ EL QUE AHIR FOU EL VOSTRE ANHEL ES AVUI EL NOSTRE.


EN AQUEST TRIST ANIVERSARI ENS COMPROMETEM A SEGUIR LLUITANT PER L'’ESTAT CATALÀ EN EL QUE VOSALTRES SOMIÀVEU SENSE DEFALLIR MAI.


MAI DEFALLIREM COMPANYS, VOSALTRES NO VAREU MORIR EN VA.


GLÒRIA ETERNA ALS PATRIOTES CAIGUTS PER LA LLIBERTAT DE CATALUNYA!!!


VISCA CATALUNYA I AMUNT ESTAT CATALÀ!!!

 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.253.923 missatges
  • 219.554 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat