Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Barcelona,"capital de la llibertat" durant els Eurogames 2008 de gais, bisexuals i transsexuals

lehendarkadi1.729 14 916👍 27

Judit Mascó ha presentat avui oficialment els Eurogames Barcelona 08 i la història que aquests jocs de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (LGBT) porten a l'esquena. Mascó ha estat la padrina d'aquest projecte que serà l'esdeveniment esportiu LGBT més gran d'Europa i que tindrà lloc del 24 al 27 de juliol del 2008 amb la finalitat de fer de Barcelona la "capital de la llibertat".

La model ha reconegut que li "ha sorprès" la proposta però que "l'ha fet contenta" que pensessin en ella. A l'acte també s'ha presentat l'himne oficial dels jocs, una cançó de Lluís Llach titulada 'El carrer dels quatre llits', i també la mascota, Mon, una pantera que llueix una samarreta groga en honor als organitzadors dels jocs, el Club Esportiu Panteres Grogues.

El nom Mon ve del diminutiu de Montserrat, la patrona de Catalunya, i el seu significat, món, juga amb l'aspecte més internacional d'uns jocs que tenen esportistes i visitants de diversos països.

Va ser fa un any, aproximadament, quan l'Assemblea General de la Federació Europea d'Esports per a Gais i Lesbianes (EGLSF) va atorgar l'organització d'aquests jocs al Club Esportiu Panteres Grogues. El club es va crear el 1994, quan un grup de gais es reunia per jugar a vòlei platja en la Barceloneta. Diferents personalitats han mostrat el seu suport a aquest esdeveniment a través del vídeo promocional: Gervasio Deferr, Araceli Segarra, Pablo Puyol i Carla Antonelli, entre d'altres.

Per primera vegada en 14 anys, els Eurogames es faran en una ciutat del sud d'Europa, per això l'eslògan és 'Come south! Play with us!' ('Vine al sud! Juga amb nosaltres!). El president d'Eurogames Barcelona 08, Joan Miró, ha recalcat que és "el reconeixement a una situació al nostre país" i també un "projecte de ciutat, de país, per a tothom" que farà de Barcelona "la capital de la llibertat". Són uns jocs "oberts a tothom, sense importar la condició sexual dels seus participants", diu la organització.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
capital de la llibertat??? juaajjajajjjjaj em parteixo la caixa. Aquests eurogames són una vergonya!! l'unic que fan es perpetuar l'homofobia i el patriarcat: " au, fem uns jocs especials pels pobrets gais i lesbianes perquè visquin durants uns dies un món de color rosa i fantasia, un ghetto superhappy, i aixi els seguim estigmatitzant"
Espero que des dels moviments socials de Barcelona, surti una campanya amb cara i ulls en contra d'aquests infames eurogames, igual que amb el forum2004.
ORGANITZEM L'IRA QUEER!!

Respostes

Configuració
 • Sàntxez2.515 13 732

  Això és una insult pels homosexuals, bisexuals i transexuals, és diferenciar-los de la resta de persones per la seva tendència sexual.
  Aniran els 4 marietes de torn i els gais de veritat ho fliparan...
  • antisexista sempre!1.133 14

   Sàntxez escrigué:

   Aniran els 4 marietes de torn i els gais de veritat ho fliparan...

   estic en contra d'aquest jocs com a gai revolucionari que em considero, igual que estic en contra dels guetos com el gaixample.
   Però, què coi vol dir aquesta última frase teva? Qui són els marietes de torn? qui són els gais de veritat? Només són gais de veritat els que semblen heterosexuals? Estic fart que la gent suposadament tolerant demostri tanta homofòbia interioritzada quan critiquen la ploma i les "locas", i el més fort és que es creuen realment tolerants. Què passa, que només ens acceptareu si semblem heteros, no tenim gens de ploma, ens casem i adoptem fills? Doncs mira jo no hi passo, per aquí. La ploma també pot ser revolucionària, pot ser un element de subversió al sistema, igual que pot ser el contrari.
   Jo aspiro a la revolució sexual, i em temo que a molts que es creuen súper-tolerants no els hi agradarà gaire.
 • lo gambusí22.935 12 57👍 11
  Què trist.
 • Elo45.076 12 425
  Segons m' han explicat,es fan uns jocs on "tothom te cabuda", ja que els actuals jocs olimpics, molts esportistes han estat discriminats per ser homosexuals, per les marques patrocinadores, o altres coses. El que intenten es fer unes olimpiades per a tothom. El que em fara gracia es veure com a catalunya no la deixen participar.
 • Marc Viader265 13
  Entenc que es facin uns jocs separats per persones amb handicaps, però uns jocs en funció de la tendència sexual em sembla més aviat dèbil...
 • Sonic33.800 12 21👍 1.102
  Volen que se'ls tracti igual que als altres i després fan actes per a diferenciar-se...
 • Il·lisa78 12
  Jo tambè hi estic en contra. El que s'hauria de fer és actuar contra les discriminacions i no anar creant guetos que nomès beneficien a l'empresari de turno.

 • __1601__1.378 15👍 39
  A veure, no hi ha jocs de bombers i polícies també? per què els homosexuals no en poden tenir uns?

  Crec que l'esport és sa, ennobleix a les persones, què hi ha de dolent?
  Doncs jo me n'alegro, aquests jocs poden trencar esquemes de la gent més reaccionaria.

  Estem massa acostumats a identificar els gais d'una forma determinada, això ajudarà a que aquesta imatge canviï.

  Hi ha molts homosexuals que practiquem esport,  i com no, si volem podem organitzar-nos uns jocs per a nosaltres, i qui vulgui venir també.

  Una altra cosa és el que 4 fills de puta que ni tan sols son gays facin per omplir-se les butxaques, per exemple els propietaris de les gay discos etc que venen una imatge falsa dels gays per a crear un mercat de consum. Els gays tenen un problema de marqueting.

  Esport? si gràcies!!
  • Il·lisa78 12

   Entenc la teva forma d'enfocar-ho, i si de veritat això ha de servir per promocionar l'esport i trencar tòpics sobre el col·lectiu, doncs, benvigut sigui, però em temo molt que aquest no serà el cas. Espero equivocar-me.


   "Els gays tenen un problema de marqueting."

   No puc estar-hi més d'acord.
   A vegades cansa això d'haver d'anar explicant que ser homosexual o bisexual implica nomès que t'agraden persones del teu mateix sexe, i res més. Sento certa ràbia quan em diuen " a tú t'agraden les noies?? doncs no ho sembla" .

   En fi, encara queda molta feina per fer.

   • __1601__1.378 15👍 39
    Hola Il.lisa 

    jo també entenc les teves reserves, de fet jo també en tinc , però si hi penses bé, si comparem els Euro Gay Games amb tota la resta d'actes organitzats pels gays  aquest sembla ser dels més constructius i esperançadors, és a dir entre tota la merda, això és de lo milloret.

    Per lo menys l'esport no té res a veure amb la Superficialitat i Esnobisme que destil·la el món gay, i del qual jo em sento totalment llunyà. De fet quasi bé mai surto per Barcelona, paradigma aquesta entre les grans ciutats com a lloc de destí turístic gay, i on la frivolitat gay està en el seu màxim esplendor... Suposo en la mateixa línia de la Barcelona Artificial promoguda per la regidoria municipal de turisme.

    No sé si t'has donat compte que en altres ciutats com Londres, Nova Iork, o San francisco el tema ja canvia una miqueta, no molt però ja s'hi veu una diferència, al menys em semblen una mica més militants, més cultes i més idealistes.
    Aquí a Barcelona, en canvi i salvant les excepcions, els bars estan plens de sexe, droga, fashion, és horrible, i anar-hi em provoca depressió.

    Encantat de conèixe't.

  • lehendarkadi1.729 14 916👍 27

   El problema és la teva visió essencialista del fet homosexual, pressuposes i acceptes l'estigmatització del fet gai com a algo normal, de fet ni t'ho plantejes. Perquè has de tenir més afinitat amb algú depenent del sexe biològic amb qui s'en vagi al llit? D'aquest simple plantejament surt lo ridicul que representa fer uns jocs olimpics només per gais. Lo pitjor de tot és que molta gent com tu, s'ho creu això de ser gai, i acaba desenvolupant una forma de vida, a partir d'aquesta identitat, que no és lliurement elegida, sino que és imposada per la societat. I tingues ben present que si es fan aquests jocs, no és pas per l'esport, d'esport en pots fer a qualsevol hora i qualsevol dia sense fer eurogames, el que hi ha darrera d'això són interessos econòmics i polítics, que segueixen en la línia del FORUM04, venent la imatge que Barcelona és una ciutat superguai, un mer producte turístic, venentla com a "ciutat de la llibertat", algu que evidentment no es pot creure ningú que realment hi visqui, però això és igual, perquè tot va enfocat de cara als guiris.
   En contra de tot això, organitzem l'ira queer!!
   • __1601__1.378 15👍 39
    En part tens raó i en part no,

    Tingues per segur que no m'ho crec gens això de ser gai, fins i tot et diré que jo no em defineixo a mi mateix com a gai, tan sols com a homosexual de lo que em sento molt orgullós, si.  De fet no surto mai per l'ambient per lo menys aquí a Barcelona, potser una ciutat massa petita per a tenir uns locals de qualitat. Ans al contrari en sóc molt crític, tant que ni tan sols tinc amics aquí a Barna que siguin gais. Però bé això ja és un altre tema.

    No he anat mai a uns Jocs Gay, però si sé d'alguns nois que hi han participat, americans, t'asseguro que eren uns nois molt sans i esportistes, fora de tot estereotip gai. Suposo que la majoria dels que hi participin d'aquí no seran molt diferents, els valors de l'esport són universals.
    I el que hem de fer és valorar l'esforç d'aquests nois i noies a superar-se a ells mateixos.

    A partir d'ara començo a estar d'acord amb tú. Quan parles de que la forma de vida que segueixen alguns gais és imposada: totalment d'acord, però afegeixo que els tios que son així son uns curtets, encefalograma pla, potser això d'ésser gai els ha afectat de tal manera que de la seva vida en fan un drama, una patètica obra de teatre, o sia ni cas, a part que només s'agraden entre ells i encara.

    Quan parles d'interessos econòmics també hi estic d'acord, però també n'hi ha en els Jocs Olimpics, suposo que també hi deus estar en contra.

    També estic d'acord del que dius de Barcelona, una ciutat de cartró pedra amb una imatge de ciutat rica i culte a l'estranger, però a on la gent jove i no tant jove ha de marxar per què no pot trobar on viure i els sous son una punyetera merda, i lo de la ciutat culta també és molt discutible (garruling city) tot i això sempre millor que Madrid.

    Respecte a això de Ira Queer, la veritat després de tot el que he dit no m'agrada el nom, ves a aquest enllaç i veuràs el significat de queer, la traducció seria Ira Marieta, i la veritat això no casa gens amb tot el que has dit anteriorment...

    Slts.

    • lehendarkadi1.729 14 916👍 27

     Eii newyorker, em fas riure molt. Entenc que per tu barcelona sigui molt vulgar, al costat nova york i el seu ambient superglamuros per on tu et mous. Tambe em fa molta gracia lu de "t'asseguro que eren uns nois molt sans i esportistes, fora de tot estereotip gai. no se on vius, pro l maxim estereotip gai es el de tenir un super cos sa danone i esportista. I jo no valoro gens l-esforç que es deixen als gimnassos per tenir aquests cossos quadrats, al costat del poc esforç intelectual que fan.
     Quan parlo de l'ira queer, em refereixo a queer del moviment queer, de la teoria queer que va desenvolupar Judith Butler, sobre la deconstrucció de gènere, i que ha desenvocat en un moviment. Seria molt llarg d'explicar tot el que significa queer, pro aixo et pot ajudar: http://www.queeruption.org o http://www.hartza.org en castellà.
 • rosseta_bcn20 12
  Jo hi vull concursar també! 
 • catdiàspora954 12

   Vaja xorrada: dia de l´orgull gai, olimpíades gais.... Millor els tanquin a tots en un psiquiàtric (gai també, és clar), perquè estan tots com una cabra boja. Vaja uns desequilibrats.
   

   

  De debò són normals els homosexuals?, a la vista salta

   

 • catdiàspora954 12

   Que organitzin el que els surti dels collons?, ovaris?, que ningú no els ho prohibirà; només dic que l´homosexualitat no té res de natural, sinó que és antinatural, i una desviació de la psique. I no entenc per què s´ha d´esborrar un missatge que digui que l´homosexualitat és una desviació psíquica, és que tothom ha de pensar que les tendències homosexual són allò més normal del món?, ningú no pot estar en contra de les tendències homosexuals?, on està la llibertat d´expressió?
   
  • El viejo de la montaña31.417 13 27👍 10

   hola guapuuuu
    
    
  • Maria_R365 12

   Segons tu és una desviació psíquica, no ho compartesc, però respect la teva manera de pensar.
   Una cosa et vull dir però, aquesta desviació psíquica, com tu dius, existeix des de que hi ha espècie humana i no només en els humans.Encara seria antinatural com tu dius?
   Si parles, per favor, informa't i si ho fas, veuràs que l'homosexualitat és troba dins la naturalesa; ha estat observada en 450 espècies animals, cosa que dona suport al caràcter natural de l'homosexualitat ja que nosaltres som animals, racionals, però animals. O creus realment que Déu va fer l'home i, masclisme pur, de la costella de l'home en va derivar la dona?
   A banda que no crec en Déu, la teoria evolucionista és més 'natural' com tu dius, i més científica.
   I no escriuré més perquè crec que és per demés i m'exalta pensar que encara hi pugui haver gent així...
    
   En fi, salut!
   • catdiàspora954 12

     I a mi m´exalta pensar que encara hi ha gent atea i hosexual, però en fi.
    La homosexualitat és una malaltia mental (com la zoofília o la necrofília o l´incest), que sigui antiga no hi treu que ho sigui. I és antinatural, és clar, només cal veure que resulta impossible procrear entre homosexuals, si fos natural, alguns si més no, podrien procrear, i no és així.
     
    • antisexista sempre!1.133 14
     ai mira garrulo de merda, m'importa molt poc si és una malaltia o no (evidentment no ho és), el cas és que existim i tan si t'agrada com si no ens hauràs de respectar, per les bones o per les dolentes. Estic cansada d'haver de discutir xorrades i obvietats amb provocadors.

     contra l'homofòbia i el patriarcat, VIOLÈNCIA MARIKA ANTIFA.
     Quan vulguis m'ho dius a la cara tot això.
     • __6889__20.520 9
      Per què per parlar de tu fas servir el gènere femení? Una cosa és aquell que quan parla genèricament, sota el concepte de persones escrigui en femení, i l'altra és que un noi escrigui en femení. Que pots escriure com et roti, faltaria més, però em pregunto si això et fa més tolerant... o què.
      • antisexista sempre!1.133 14
       ai mira jo escric com em dóna la gana. Tu què m'has de dir? Deixa de tocar-me els ovaris
       • __6889__20.520 9
        Sí, això no és res de nou, ja t'he dit que pots escriure com et dongui la gana (tenint en compte, això sí, que les frases poden ser gramaticalment incorrectes), et pregunto el perquè, si és per motius de feminisme (costa de creure però en cas de ser això ens ho podries explicar), misàndria, o si no té res a veure amb tot això i ho fas perquè et dóna la santa gana, sense explicació existent.

        I per què els ovaris? També busca la igualtat de gènere aquesta expressió, tenint en compte que tu per definició no en tens, d'ovaris? 
        • antisexista sempre!1.133 14
         Joder cada dia et superes. Ja t'he dit que escric com em dóna la santa gana. Per què ho tornes a preguntar? No ho entens amb una vegada que t'ho diguin? Quan vull escric en masculí i quan vull en femení, perquè a part de ser un noi (masculí) també sóc una persona (femení).

         Trobaria més intel·ligent per part teva comentar el tema del fil, en comptes d'anar llegint-lo per veure quan pots fer-te l'interessant comentant xorrades que no hi tenen res a veure. Em pregunto si això et fa més guai... o què.

         I evidentment això d'ovaris ho he posat perquè m'estava regalant de tu, imbècil (sí, insulto, perquè en tinc ganes i perquè ho ets).
    • noia_ska_rockcatala261 12

     Es veu a una hora lluny... Ets un reaccionari de merda... Gent com tu, fa que anem tan atrasats!! Som PERSONES, no és lo que realment importa??
      
    • Maria_R365 12

     Esper que només copulis per a procrear, la resta és una malaltia, és antinatural segons tu.
      
     A diferència dels animals, les persones tenim la capacitat d'estimar, i per això poder fer l'amor sense que darrere hi hagi el rerefons de la procreació. I no només això, sinó que podem gaudir del sexe sense procrear, cosa que també fan els animals. Però bé, veig que això d'estimar i gaudir no et cap dins el cap, així que...
      
     En fi, procura procrear i procrear i no fer l'amor sense procrear
      
     El que s'ha d'arribar a veure...
      
     Salut!
  • __1601__1.378 15👍 39
   Tan natural com ets, he d'entendre que menges la carn crua? que puges a dalt dels arbres i et treus les puces amb els dits? he d'entendre que mates per a subsistir? que no tens pietat? i que faries qualsevol cosa per tal de satisfer els teus instints, naturals, és clar,?

   Vaja em sembla que al Psiquiàtric hi hauries d'anar tu doncs!

   No em vulguis vendre la moto.

   LA NATURALESA PROPIA DE L'ÉSSER HUMÀ ÉS NO SEMBLAR UN ANIMAL. Per això riem, estimem tota la vida, ens cuidem els uns als altres, fem poesia, literatura...i som conscients de nosaltres mateixos i de la nostra posició a l'Univers. Tu probablement com que ets tan "natural" no facis res de tot això, ....planyo a la dona que estigui amb tu, si és que en trobes alguna.

   L'home si per naturalesa ha de ser quelcom, això és Bisexual.  Una altra cosa és que per  motius socials, econòmics, i d'interessos de poder, ja del passat, s'hagi volgut promoure la Heterosexualitat.
   Fer que els homes s'odiïn i despreciïn entre ells és una manera de fer exèrcits més efectius.

   Crec que des d'aquest punt de vista aquest és un pas endavant en l'evolució de la humanitat, aprendre a estimar-nos i no lluitar entre nosaltres.

   Que hi ha purria i escòria entre l'homosexualitat estic d'acord, però també n'hi ha entre l'heterosexualitat.

   Apa! surt de l'armari, i aprèn a estimar als teus semblants


   • catdiàspora954 12

     Tinc esposa, colombiana i està més en contra de la homosexualitat que jo, que ja és dir.
    Precisament perquè no som animals, no actuem com mones pujant als arbres; i precisament perquè no som animals, tenim (alguns) consciència de Déu.
    Què tenen a veure els interessos econòmics amb la heterosexualitat i les guerres?, això són xorrades sense fonament. És més, als poders econòmics els interessa, si de cas, més la bisexualitat, i tot el negoci de la pornografia que hi ha al darrere (des de revistes gais a pel.lis, etc.).
    Jo estimo els meus semblants, però no veig bé la homosexualitat, com em sembla bogeria la necrofília o la zoofília. A veure si estimar els altres significa dir sí a tot el que vulguin fer.
     
  • elnoidelsucre1.313 12

   antinatural seria tota la sexualitat que no porta cap a la procreació no? el sexe anal, el sexe oral, tot tipus de fantasies: trios, orgies, roba sexi, jogunes etc etc Fins i tot els petons a la boca. Doncs, nano, la sexualitat humana és així, complexa, i inclou la homosexualitat, la bisexualitat etc. Així de complexa i així de divertida. Desviacions de la psique són les teves fòbies.
   Allibera la teva ment abans de voler alliberar la teva pàtria.
  • Wagnerià2.246 15 783

   Si és una desviació (cosa que posaria en dubte), en tot cas és una desviació benèvola. Les coses no són bones perquè siguin naturals. La malaltia és natural, tenir la tos ferina és la cosa més natural del món i ningú vol tenir-la, no? En canvi, l'art, una òpera de Mozart o una escultura de Miquel Àngel (per cert, homosexual) són la cosa més artificial del món. 
   El que vull dir és que tothom té la llibertat individual de gaudir del sexe com vulgui, sigui o no "natural" (vés a saber quins criteris són els que diferencien allò natural d'allò no natural).
  • __3835__1.342 15

   Com es nota que no tens cap amistat homosexual. Si en tinguessis te n'adonaries que per damunt de tot són PERSONES.
    
   Em fas pena, de debò. Tio, canalitza la teva energia follant, i deixa els homosexuals en pau.
    
    
    
   • catdiàspora954 12

     Sí que he conegut gent homosexual, i bona gent en molts aspectes; això no vol dir que estigui a favor de la homosexualitat. També he conegut gent simnpàtica del PP, PsoE... i no hi estic d´acord.
     
    • __3835__1.342 15

     És que a veure tio, parles de l'homosexualitat com si fos una opció política. L'homosexualitat no és cap opció. Neixes homosexual o no, i punt.
      
     I t'asseguro, per cert, que si els homosexuals poguessin escollir ser-ho o no, molts preferirien néixer heterosexuals, bàsicament per no haver d'escoltar opinions estúpides com les que tu dius.
      
     Ho reitero: no tens ni idea del tema. I com que ets un ignorant al respecte, doncs fas crítiques sense cap fonament.
      
     Primer informa't, coneix gent que ho sigui, deixa que t'expliquin el seu punt de vista, sobretot escolta, i després jutja.
  • TarryUsuari sumador4.206 15 504👍 1
   Només una puntualització (la opinió me la guardo): no s'ha esborrat CAP missatge. El pots veure canviant el llindar (a sota del primer missatge del fil).
  • paulaki856 12
   Tu si que ets un desviat, va calla d'una vegada, xaval!
  • Bismut83.920 17 2👍 8
   Ja passo de contestar a gent com tu, dia sí dia també dient allò que és obvi és depriment.

   L'oRganització Mundial de la Salut diu que no tenim cap malaltia, ho entens això?

   Doncs apa, el que tu dius és com defensar que la terra és plana, no té cap mena de veracitat.


  • Guerriller del Llobregat13.585 13 149👍 23


   Bua com claves del discurs retrògrada, feixista i cadúc! Ets boníssim tio, has mirat de currar-te monòlegs?

   En serio, ho fas molt bé.
  • Gesta_Comitum26.483 14 43👍 1.248
   Està demostrat que hi han un enzims a la zona de l'hipotalam que defineixen quin sexe t'agrada, aquests enzims estan per duplicat es a dir per exemple (x = nois, y = noies) pots tenir encims xx, yy o xy (yx), ara bé d'aqui a dir que és una desviació de la psique, deixam-ho dubtar, en primer lloc pq molts homosexuals ho son ambientalment (no afecta lo queeh explicat dels enxims anteriors) i a més no es pot tractar d'una desviació si és neix per herència ( o és una desviació de la psique ser molt atent? o molt intel·ligent etc. en tot cas seria una desviació positiva). I el que és més els cientifics defensaven que primer tots els éssers neixien amb l'encim XY però que l'evolució va fer que les families genetiques s'especialitzessin i que alguns sortissin XX (en el cas de les dones), i els altres YY (en el cas dels homes), igualment el gen o enzim XY perdura en moltes traces genetiques.

   Entrant en profunditat i que consti que a mi l'homosexualitat no em sembla una via valida per l'especie, trobi d'una tonteria insultant dir que estas contra les tend. homosexuals, en primer lloc pq no hi pots fer res, en segon pq s'ha demostrat que la repressió només serveix `per cometre barbaritats molt més grans que ser homosexual (que no es cap barbaritat es clar) i en tercer lloc pq l'estat a de garantir l'igualtat de condicions sigui quin sigui el genere, la sexualitat, raça (també es una desviació fisica o mental ser negre, arab, blanc o lila?) etc. (drets humans).

   la llibertat d'expressió existeix per garantir que tothom que la respecti (la de tothom i cap a tothom) pugui expressar-se, no hauria d'existir per algú que defensa postulats noucentistes.

   i que consti que en la majoria de coses estic d'acord amb tú, fins i tot en el fet que l'homosexualitat es poc estitica (per a mi) però d'aqui a dir que són uns deviats o que han de tenir més drets que tú i que jo per ser homosexuals....
 • __18328__14 12
  i estàs orgullós d´això? de ser l´iman i plataforma de marikes? que trist ets
  • __3835__1.342 15

   Primer vull aclarir que estic totalment en contra d'aquests jocs. L'únic que fan és fomentar el gueto.
    
   Ara, convindria que vigilessis el teu llenguatge. No cal ser tan despectiu, saps? A més a més, aquestes actituds tan bel·ligerants contra un col·lectiu que no t'ha fet absolutament res et delata: segurament ets un fracassat semi-analfabet que possiblement l'únic que sap fer a la vida és posar totxos i preparar ciment, i per això carregues contra els més febles. En fi, la gent que està satisfeta de la seva vida no té el costum de criticar tant els altres.
    
   Au, ves a estudiar i aprèn a escriure, que fas pena.
  • noia_ska_rockcatala261 12

   Que te de dolent ser gay, lesbiana, bisexual? Tots som persones i jo no ens hi trobo cap diferencia.. per això no m'agrada que fagin aquests jocs que ens diferencien..
   Apren a escriure complet, malgrat que escriguis tant malament com jo... però escriu.
   I controla lo que dius..
    
 • Periferic1.255 13

  Aquests jocs són una absoluta bestiesa, pel que signifiquen, més que res. Prou d'etiquetar als homosexuals!
   
   
  Per una altra banda, observo estupefacte certs comentaris sobre la homosexualitat, qüasi tots no fonamentats en fets biològics, històrics.. si no més bé en altres com poden ser ètics, morals... S'ha de respectar a aquella gent qeu no consideri la homosexualitat com un fet normal. No és normal partint de la base que la relació heterosexual és la majoritaria, encara que tampoc es pot catalogar com a malaltia psíquica. Els catalans majoritàriament som culés, però també n'hi ha de periquitos, merengues... en molta menor mesura; trenca la dinàmica general? Sí. Considerem això una anomalia de tipus mental? NO.
   
  Potser l'exemple és un tant absurd, ho reconec
   
  Visca l'amor lluire, i si no fa mal a ningú, per què collons s'ha de criticar l'homosexualitat¿ Es que no ho entenc.
   
  Un amic meu em diu que els que més critiquen l'homosexualitat són els que més han d'amagar... tot i que ho agafo amb pinçes; aquest paio té la mania d'homosexualitzar el món, una pràctica força extesa entre els gais i les lesbianes. Una pràctica simpàtica, per una altra banda...
 • Bleydh1.078 16
  Quina bestiesa de "jocs"! És que no hi ha gais o lesbianes amb un nivell esportiu com per competir en les olimpiades, com ho fa tothom? Després està el rotllo de que no se'ls ha de discriminar i tot això
 • antisexista sempre!1.133 14
  Els guetos són una expressió més d'homofòbia. Contra el patriarcat, contra l'heterosexisme...

  ORGANITZEM L'IRA QUEER! X LA REVOLUCIó SEXUAL!
 • Joaquim_bcnUsuari sumador26.612 13 42👍 2.579
  Què espereu, d'una d'aquestes catalanes xupiguais com la Judit Mascó? No veieu que és d'aquestes típiques cosmopolites que col·laboraren amb la Plataforma pel SÍ, i altres organitzacions de la societat catalana?
 • guillem_gv2.001 12 838
  Quina mariconada
 • pottenzza1.340 12
  quina tonteria...
 • Gurrea7.187 13 298👍 3.316
  Jo els trobo bé aquests jocs, si més no pels transsexuals, que no poden competir a les competicions tradicionals amb la resta d'esportistes del seu autentic sexe sino amb els del seu sexe de neixement.

  Per cert, en aquesta competició no té cap sentit tenir els vestidors separats per sexe, un de sol per tothom i apa, oi?

Publicitat

Fòrums

 • 9.283.505 missatges
 • 220.618 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat