Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Eurofutsal Catalunya 2006. Hi anireu?

markx3.833 14 538
L'Eurofutsal 2006que es disputa a Catalunya (Arbúcies, Santa Coloma i Sant Hilàri) començarà el proper dimarts 28 de Novembre. És probablement el campionat més important (sense desmereixer les altres seleccions) que juga una selecció catalana, i a més a més es disputa a casa nostra.

La pregunta és: anireu a  veure la selecció catalana?

És ara quan s'ha de demostrar que realment la nostra selecció ens importa i és ara el moment d'agraïr, amb la nostra presència, la feina feta per la federació catalana de futbol sala.

Aniran els Escamots Catalans a animar la selecció catalana? S'ompliran els pavellons per animar la nostra selecció i així entre tots poder posar Catalunya entre els 5 primers per aconseguir una plaça pel mundial?  Espero que si.

1 GRUP
BIELORUSSIA
NORVEGIA
EUSKADI

2 GRUP
REP. CECA
UCRAINA
ISRAELE

3 GRUP
RUSSIA
BELGICA
AUSTRALIA

4 GRUP
CATALONIA
ITALIA
GRAN BRETAGNA - SANT’ELENA

Dimarts 28 de Novembre:
21:00h  Sant Hilari  -  CATALUNYA   -   SANTA ELENA 


Dijous 30 de Novembre:

20:00h. Sant Hilari -  CATALUNYA     -  ITÀLIA  Més info a:
 web del CFS Sant Hilàri
 web oficial Eurofutsal Catalunya 2006

Respostes

Configuració
 • markx3.833 14 538
  >>Max Quatti all'assalto della Coppa Europa

  Mister Max Quatti, nuovo allenatore della nazionale italiana di futsal, si sta preparando per dare l'assalto alla Coppa Europa che si svolgerà dal 28 novembre a 3 dicembre in Catalonia. Non sarà un'impresa facile sfidare formazioni collaudate e di grande esperienza ma i ragazzi di Max Quatti ci credono e puntano ad entrare nei primi sei posti che danno il diritto a partecipare al Mondiale 2007 che si svolgerà in Argentina.

  Foto: Max Quatti

  font: http://www.futsala.it
 • Plató_i_tu1.798 13 898

  Catalunya - Santa Elena??????
   
  Doncs no, no hi anire...
  • markx3.833 14 538
   Catalunya jugant un campionat d'Europa oficial?  Doncs sí, hi aniré encantat i emocionat.

   Com sempre molts buscareu tots i tots els factors negatius i totes les petits coses a poder criticar i ho criticareu. No pateixis, va amb nosaltres, sóm catalans i no hi podem fer més. Quan espanya (o qualsevol altre selecció nacional) juga un mundial i juga contra la guinea equatorial la seva actitud és: "els destrossarem". L'actitut de molts catalanets és " catalunya - Sta elena?... buf"

 • Unitat_Catalana14.503 15 136👍 724

  Santa Coloma .... de Gramenet?
 • __2246__7.647 15
  No, no hi aniré. No vull contribuir a polititzar l'esport.
 • EPS61.035 13 8👍 9.840

  Espero que guanyem als Testigos de Jehova de Santa Elena.
   
  Per cert això és un campionat paral·lel als de la UEFA - FIFA i no és gaire important ja que aquí no juguen els millors jugadors.
 • markx3.833 14 538  24-11-06PRESENTACIæquot; OFICIAL DE L'EUROFUTSAL 2.006  Ahir dijous es va fer la roda de premsa oficial als mitjans de comunicació per presentar el 7è Europeu de Futbol Sala de seleccions nacionals. L'acte es va dur a terme a les instal·lacions del Vilar Rural, complex on s'allotjaran la majoria de seleccions participants. Es va comptar amb la presència dels alcaldes de les tres seus, el delegat d'esports de la Diputació de Girona, el president de la F.C.F.S. a més del director de l'Eurofutsal Catalunya'06. Durant el mateix dia d'ahir, la selecció catalana va començar la preparació del campionat amb una sessió doble d'entrenaments al Pavelló Municipal d'Esports.  font:  web del CFS Sant Hilàri
  Ps: sembla ser que una de les favorites és Russia, practiquen un molt bon futbol sala. A veure si catalunya es cola entre les 5 primeres i pot jugar el mundial l'any que vé a Argentina.
 • __10736__1.220 13
  Se saben els preus de les entrades?
 • puigalder4.967 12 433
  ¿ Algú sap si també tindrà algun ressò a traves de Televisió de Catalunya, en forma de retransmisions pel C33 o algun tipus de seguiment que es mereix un Campionat d'Europa disputat a Catalunya on hi participa la selecció nacional, o haurem de tornar a patir l'absolut menyspreu dels Telenotícies dedicant-se a parlar de l'entrenament del real Madrid passant de l'esdeveniment ?
 • markx3.833 14 538

  CATALUNYA S'ENFRONTA A SANTA ELENA EN EL SEU 1r PARTIT

  .

  La selecció catalana debuta aquest vespre davant Santa Elena (21h. Pavelló Municipal d'Esports - Entrada gratuïta). Està confirmada la presència del Secretari General de l'Esport Sr. Manel Ibern i diferents personalitats de la política catalana que comprovaran l'evolució dels jugadors entrenats per J.Ant. Fernández (foto). L'altre equip del grup 3 (Itàlia) farà el seu debut a l'Europeu demà dimecres.


  web del Club Futbol Sala Sant Hilari

Publicitat

Fòrums

 • 9.238.523 missatges
 • 219.044 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat