Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Com menjar-se un cony

Segador_1714 7.398 13 292 👍 17
Tinc molt de respecte per tota la gent a la que li agrada menjar conys perquè n’hi ha molta. Malgrat tot alguns/es d’aquells/es que ho feu al vell estil no ho feu massa bé, així que pot ser que aquesta petita lliçó us ajudi.

Quan una dona troba qui la llepi, prou ha trobat un tresor que no deixarà escapar així com així. És una persona especial i ella ho sap. Ni tant sols li dirà a les seves millors amigues per por a convertir-lo/la en disputa constant per la seva llengua. Així que recorda, la majoria de mascles poden follar i normalment ho fan de manera satisfactòria, però els que saben mamar un cony amb encert, ho té molt, molt bé.

Moltes dones estan tristes pels seus cossos. Encara que tinguis al llit la dona més meravellosa del món, s’estarà preocupant per com t’agrada el seu cos. Digues-li que és bonica, digues-li quines parts d’ella t’agraden més, digues-li qualsevol cosa però deixa que confiï prou en tu com per deixar-te baixar allà on se li ajunten les cames.

Ara atura’t i gaudeix d’allò que veus. És bonic, oi? No hi ha res al món que faci més única a una dona que el seu cony. N’hi ha de moltes aparences, de diferents talles, colors i formes. Alguns estan enclotats com el parrús d’una xiqueta, altres tenen els llavis molsuts i seductors, que surten a rebre’t. N’hi ha que són raspalls entortolligats de pel i d’altres estan coberts de pel moixí. Aprecia les qualitats úniques de cada dona i digues-li què és allò que la fa especial.

Les dones són molt més sensibles a la paraula que no pas els homes, especialment quan es fa l’amor. També responen més a l’amor de paraula això vol dir que com més li parlis més fàcil et serà fer-la escorre’s. Així doncs, tot el temps que et passis acaronant i tenint cura dels seu preciós cony, parla-li d’ell. Ara, mira’l un altre cop, suaument obra’l i mira els llavis interns. Fins i tot, si vols, xuma’ls. Ara separa les parts superiors del cony fins que trobis el clítoris. Les dones tenim el clítoris de totes les mides, tal com la polla dels homes són de grandàries diferents, però això no té res a veure amb la capacitat d’orgasme.

Cada cop que toquis el cony d’una dona assegura’t que el teu dit és humit. Pots llepar-te’l o pots mullar-lo amb els seus sucs interns, però assegura’t que sigui moll abans de tocar-li el clítoris, ja que si tens sec el teu dit hi quedaria enganxat i això fa mal.

Però tu no vols tocar-li el clítoris de qualsevol manera, has d’anar preparant el terreny. Abans que ella s’exciti, el seu clítoris és massa delicat per ser manipulat. Aproxima’t al seu cony a poc a poc. A les dones, fins i tot més que als homes, els agrada ser incitades. La part interna de la seva cuixa és el seu punt més delicat. Xuma’l, besa’l fes-hi dibuixos amb la punta de la llengua, acosta’t perillosament al seu cony. Ara xuma el plec on les cames s’ajunten amb el cony. Acarona amb el rostre el seu arbust, raspalla els teus llavis sobre el seu tall sense fer pressió per a, després, excitar-la. Un cop hagis fet això, fins el punt que la noia s’està movent, provant de forçar que t’acostis més a ella, posa els teus llavis a la superfície del seu tall. Petoneja-la delicadament, després més fort. Ara usa la teva llengua per separar-li els llavis i quan s’obrin fes córrer la llengua amunt i avall entre les capes carnoses del seu cony. Suaument, separa més les seves cames amb les teves mans.

Tot això que li estàs fent, i tot allò que estàs a punt de menjar ha de ser dut a terme suaument.

Folla-la amb la llengua, això també l’excita molt, perquè ara el que vol és que estiguis pel seu clítoris. Comprova-ho, mira si el clítoris s’ha endurit prou com per sortir del seu amagatall. Si és així, xuma’l. Si no el pots veure, potser t’espera a sota. Duu la teva llengua fins la part superior del tall i sent el seu clítoris. Amb prou feines pots gaudir de la seva presència, però malgrat que no puguis sentir la petita perla, pots fer-la alçar xumant la pell que la cobreix. Xuma fort i prem dins la seva pell. Suaument separa els llavis del cony i posa la llengua a frec amb el clítoris, cobert o no. Fes-ho ràpidament. Això provocarà que les seves cames s’estremeixin. Quan sentis que està arribant a l’orgasme posa els teus llavis en forma d’"O" i pren el clítoris amb la boca. Comença a xumar suaument i fixa’t en la cara de la noia i la seva reacció. Si pot suportar-ho, comença a xumar més fort i, si li agrada, més fort encara.

Segueix-la. Si alça la pelvis enlaire amb la tensió del orgasme imminent, mou-te amb ella, no t’hi barallis. Espera i manté la teva calenta boca al seu clítoris. No la deixis anar. Això és el que t’estarà dient. "No paris! No paris mai!!!" Això té una explicació, la majoria d’homes s’aturen massa aviat. Igual que la mamada d’una polla, això és una tasca que s’ha d’aprendre a fer, i cal aprendre-ho a fer bé.

Hi ha una altra cosa que pots fer per intensificar el plaer de la dona. La pots follar amb els dits o un consolador mentre ella gaudeix dels teus dots de menja conys.

Abans, durant i després. A ella li agradarà.

A més de les zones erògenes que envolten el seu clítoris, les dones tenim una zona extremadament sensible al terrat de la vagina. Aquesta és la zona que frega amb la polla quan s’està follant. Bé, com que ara la polla és lluny, són els teus dits els qui hauran de fotre un clau.

Dos dits. Un és massa fi. Tres serien massa amples per aprofundir bé. Assegura’t que estan humits per no irritar-li la pell. Fes-los lliscar cap a dins, primerament poc a poc, després més de pressa. Folla-la amb ells rítmicament. Accelera només quan ella ho faci. Escolta la seva respiració, això et permetrà saber què has de fer.

Si li estàs xumant el cony i fent-li dits a l’hora, l’estaràs estimulant força més que si se li fes només amb la polla, per tant pots comptar que s’ho estarà passant d’allò més bé. Si tens qualsevol dubte comprova els símptomes.

Cada dona és única. Pots estar davant d’una que tingui uns mugrons que s’endureixen quan s’excita o només quan li ve l’orgasme. La noia es pot posar vermella o tenir esgarrifances. Aconsegueix conèixer els seus símptomes i esdevindràs el/la seu/va amant més sensible.

Quan ella comenci a tenir un orgasme, pel que més vulguis, no abandonis aquell clítoris. Persevera en la durada. Quan comenci a decaure del primer orgasme, prem la teva llengua contra la part inferior del clítoris deixant que els teus llavis cobreixin la part superior. Mou la llengua endins i enfora del seu cony. Si els teus dits segueixen dintre, mou-los també una mica, però suaument, doncs tot li és extremadament sensible, sobretot ara.

Si actues correctament li proporcionaràs un reguitzell d’orgasmes.

Una dona està excitada tota una hora abans no té un orgasme. T’adones, doncs, de la importància de tota aquesta informació? T’adones del potencial que tens?

A alguna dona se li han arribat a comptar cinquanta-sis orgasmes seguits.

Saps l’efecte que li produiries a una dona aconseguint-li tants orgasmes?

Un darrer consell: després d’haver-la fet escorre’s, obsequia-la amb la més gran de les mamades que mai no li hagin fet. No la deixis sola precisament ara. Parla-li, acarona-li els pits, continua fent-li l’amor fins que s’hagi calmat.

Les dones, per naturalesa, necessitem alguna sensibilitat del/la seu/va amant en els primers moments després del sexe.

El sexe oral pot ser la millor experiència sexual que es pot tenir, però depèn de tu i la teva destresa.

Pren-te temps, estigues per ella, gaudeix i sobretot practica, practica i practica.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.011.064 missatges
  • 211.549 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat