Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Rock a la Mar 2006 - Ja te data i grups

N4rGo7.172 14 299

L'Ajuntament de Dénia presenta la II edició del Rock a la Mar

 

 

 
 
El Rock a la Mar el festival gratuït de música en valencià, que se celebrarà enguany el cap de setmana del 28 i 29 de juliol, comptarà amb Obrint Pas, Sant Gatxo, Sergi Contrí i 121db.
 
Redacció
 
L’Ajuntament de Dénia ja ha presentat les dates per al festival de música en valencià "Rock a la Mar". Enguany els concerts tindran lloc el cap de setmana del 28 i 29 de juliol en el recinte del port de la ciutat, junt a la platja de la Punta del Raset.

En l’acte de presentació de l’espectacle van participar membres dels quatre grups i artistes que ja estan confirmats: Obrint Pas, Sant Gatxo, Sergi Contrí i 121db.
Pròximament l’organització donarà a conèixer a la resta de formacions.
 
Des de l’organització del festival també anunciaren que enguany es comptarà amb un grup internacional convidat, activitats esportives, teatre i excursions guiades per la ciutat.
 
Pel que fa als grups, Obrint Pas realitzarà a Dénia una de les contades actuacions que enguany farà a terres valencianes. Un moment especial per a presentar el seu disc en directe a la capital de la Marina Alta. Sergi Contrí tocarà a casa. El cantautor denier ha esperat al festival per a presentar a Dénia en elèctric i amb banda les cançons del seu primer disc "Comptant Sargantanes".
 
Sant Gatxo també presentarà el seu tercer treball "Si tanque els ulls" una nova proposta de pop elèctric i sense fissures per als de la Vila Joiosa. 121dB (121 decibels) aprofitaran el Rock a la Mar per a continuarcreixent com a banda, una formació de punk rock melòdic amb una qualitat contrastada que des de la ciutat de València ja comença a incorporar-se al circuit dels festivals.

FONT: http://www.lavanc.org

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.251.483 missatges
  • 219.463 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat