Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Vint incontrolats boicotegen un acte sobre el Tirant a Sollana

el Rebesnét del Tio Canya3.534 14 584
Vint incontrolats boicotegen un acte sobre el Tirant a Sollana  
Van llançar ous i van insultar als ponents i la policia va identificar a dos jovesLEVANTE-EMV, Alzira

La conferència amb que l'Ajuntament de Sollana va voler celebrar divendres passat 28 d'abril el dia del llibre es va veure interrompuda per la violència d'un grup de persones, al voltant de 20, que van intentar boicotejar l'acte.
La casa de la cultura va acollir a més de 100 de persones que van acudir a la xarrada del professor i escriptor d'Algemesí Vicent Josep Escartí sobre l'última edició del Tirant ho Blanc, a la qual va assistir l'alcalde Joan Benito.
Segons els organitzadors, un grup d'adolescents (de 15 a 18 anys)que ocupava les primeres files va arrancar amb aplaudiments «estranyament efusivos» després de les paraules de l'alcalde.
Els aplaudiments es van convertir en crits de «catalanistes, traïdors, desgraciats» i insults quan va prendre la paraula Escartí.
Al costat dels joves havia també algunes parelles de major edat, entre ells dirigents de la formació Coalició Valenciana de Benifaió. Mentre, uns joves es van baixar els pantalons i van ensenyar les natges i uns altres van desplegar pancartes i van mostrar senyeres. Finalment, van arremetre contra els conferenciants llançant-los ous. Dos joves que havien romàs ocults després del teló del teatre van fer sonar botzines i van arrancar els micròfons. Amb les cares cobertes amb mocadors, van fugir corrent i van tombar les taules amb canapès que l'ajuntament havia disposat en el vestíbul. En la seua fugida van provocar alguns danys materials.
Benito va informar que la policia local va aconseguir arribar a a dos assaltants als quals va identificar i va lliurar a la Guàrdia Civil. Pel que sembla, aquests s'havien desplaçat a propòsit des de València per a rebentar l'acte.


http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pIdNoticia=194463&pIdSeccion=12&pNumEjemplar=3141

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.253.920 missatges
  • 219.554 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat