Publicitat

Fòrum

La germana de príncep hereu saudita serà jutjada el juliol a París

maori16.659 4 107👍 8.706


La germana del príncep hereu saudita, acusada d'haver ordenat al seu guardaespatlles que copegés a un lampista, serà jutjada al juliol, a França.

El judici contra Hassa bint Salman es realitzarà el 9 de juliol a París, la capital francesa, va informar aquest dimecres una font judicial a l'agència francesa de notícies AFP.

L'assalt va tenir lloc al setembre de 2016, quan l'agredit estava realitzant unes fotografies de l'interior de l'apartament de la princesa, en el qual havia de dur a terme unes obres de remodelació. Hassa va sorprendre a l'home i va ordenar al seu guardaespatlles que el copegés. L'escorta va lligar les mans i el va obligar a agenollar-se i besar-li els peus a la princesa.

El treballador ha explicat que va prendre una fotografia de l'habitació en la qual havia de treballar, el que va ser interpretat per la princesa com un intent de prendre clixés per vendre'ls a la premsa.

Les seves eines li van ser confiscades abans que li permetessin abandonar l'apartament.

La revista gala Le Point ha informat que, segons les paraules del lampista, la princesa li hauria cridat: "Cal matar-lo, aquest gos no mereix viure".

AFP ha assenyalat que les lesions ocasionades per l'atac eren tan greus que se li va ordenar al lampista prendre's vuit dies lliures per reposar.

El citat guardaespatlles, acusat l'1 d'octubre de 2016, també serà jutjat sota càrrecs de "robatori", "violència voluntària amb ús o amenaça d'una arma" i "segrest".

És molt probable que la germana de Muhamad bin Salman Al Saud no acudeixi al judici, ja que no ha estat detinguda malgrat que el 2017 es va emetre una ordre d'arrest internacional en contra seu.

Fora del regne àrab s'han donat casos de membres de la reialesa implicats en diversos delictes. El 2010, un príncep saudita va ser declarat culpable de matar un criat en un luxós hotel de Londres (la capital britànica); en 2015, es va acusar a un altre d'agressió sexual a Los Angeles, als EUA.


https://www.hispantv.com/noticias/arabia-saudi/430694/hermana-principe-salman-juicio-francia

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.301.899 missatges
  • 221.326 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat