Publicitat

Fòrum

Nou Flight Simulator pel 2020 --> Linia Aeria Virtual del Racó?

TerraAlta220👍 278
Companys, m'acabo d'assabentar que han anunciat a l'E3 un nou Flight Simulator pel 2020.

He estat mirant linies aeries virutals catalanes i he trobat aquestes dues:

http://www.catalonian-airlines.cat/

https://www.aircatalonia.cat/estadistiques

La primera sembla abandonada i la segona només accepta pilots de Boing, Airbus i Bombardier amb IFR (vol amb instruments).

Aleshores he pensat que potser podriem formar un grup del Racó amb el nou FS per volar amb avions senzills de moment (el mític Cesna, etc.) i amb normes VFR (vol visual) que és més senzill encara que també té la seva complicació t si es vol fer real, i arribar a volar a IVAO o VATSIM per exemple amb controladors. Jo tinc una mica de formació VFR d'una companyia virtual que vaig estar fa un grapat d'anys, però no recordo gaires coses, seria tema d'anar aprenent junts sortint a fer vols online i compartir coneixements.

Hi ha gent interessada?

Respostes

Configuració
 • dunlap202👍 201
  Molt curios que hi hagi gent que en el seu temps dediqui a volar com si fos una companyia real.

  No m'agrada volar, però si algun dia trobo temps, una opció més a la vista a provar.
  • TerraAlta220👍 278
   Sí és tot un món, i gent que es connecta a la xarxa IVAO/VATSIM i es pasa hores fent de controlador, vist des de fora és molt friki però si t'agrada el món de l'aviació és atractiu, i deu n'hi do com s'assembla a la realitat, tret de les sensacions de pilotar lògicament. Hi ha també pilots i controladors a la vida real que no poden volar per cost econòmic, per no complir els requisits físics, o que s'han retirat.
 • Tonyinaire157👍 159
  Encara es aviat per plantejar-se res, primer caldrà veure el nivell de realisme d'aquest nou sim, ja que està fet pensant en ser utilitzat en Xbox i l'anterior motor el van vendre a Lockeed Martin. Segon, al ser per Xbox qui tingui Windows 10 i el vulgui jugar, segurament haurà de pagar la subscripció de Xbox. I per ultim, es probable que funcioni amb alguna mena de streaming des de Microsoft Azure, per la qual cosa et limita a jugar connectat tot el temps..

  Ara bé, si realment es veu que tot i així val la pena, potser ens animem a reobrir la secció d'aviació civil de Cavallers del Cel, que la tenim tancada des de fa uns anys. 
 • Caspanyol_Involuntari607👍 774
  Molt interessants aquests temes, tant el Flight Simulator, una de les poques coses que m'interessen de Microsoft juntament amb el MS-DOS, com les aerolínies virtuals i la forma d'invertir hores en aquest joc "treballant" de manera virtual com a pilot.

  Una altra cosa molt atractiva és l'evolució dels gràfics del Flight Simulator des de 1982: https://www.youtube.com/watch?v=4Pd-4PouHM4 (De l'5.0 només posen fotos, si voleu veure-ho en moviment us recomano aquest vídeo - -> https://www.youtube.com/watch?v=UqhvwwaZLes )

Publicitat

Fòrums

 • 9.298.596 missatges
 • 221.196 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat