Publicitat

Fòrum

L’ecologisme és la nova DICTADURA, el feixisme que s’acosta i que amenaça la humanitat al segle XXI

Trumpista1005.568 2 388👍 5.442
L’altra dia va fer un any que la sueca Greta Thunberg, en cercles especialitzars se la coneix com, Pipi Calcesllargues, no va a l’escola. Thunberg és menor, i si fos d’un país normal, el que s’hauria fet és fer complir la obligació de que vagi a l’escola i si els seus pares (la seva mare és la diva eurovisiva fracassada Malena Erdmann) no la fan anar a l’escola, se’ls hi retiraria la pàtria potestat. Greta Thunberg no és res més que una titella a les mans d’interesos ocults i elements globalistes que financen aquest moviment i compren periodistes per promoure’l mentre se’n aprofiten i la mostren com a cara visible d’una suposada “gran revolució”.

No dubto que a Greta Thunberg li agrada el tema de l’ecologisme i que en ell ha trobat una raison d’être però tal i com ella ha reconegut pateix autisme i un Transtorn Obsessiu Compulsiu cosa que explica la obsessió amb el tema de l’ecologisme. 

El problema no és Thunberg, el problema són els globalistes que volen imposar el govern mundial i que han trobat en la carraca ecologista un nou filó que dona molt de si. Green is the new red.

Tot va començar amb la idea raonable de reciclar, cosa en la qual tots podem estar d’acord, després va continuar amb el gastar menys, la següent víctima van ser les nuclears,  després va arribar la idea de prohibir la circulació de vehicles “contaminants” a les grans ciutats, després va seguir la idea de tancar les centrals tèrmiques i/o de fas combinat, ara estem amb el tema de prohibir els plàstics, eliminar els motors de combustió interna, i ja s’alvira la prohibició d’agafar l’avió i de menjar carn “per raons ambientals”. Feixisme en estat pur. No cal dir que l’estació final, com en tot feixisme, és la mort i la destrucció, en aquest cas, l’estació final posria ser la “eutanàsia obligada” “per raons medioambientals” i control de la població per les persones que el poder dictatorial que ens volen imposar, decideixi que han de deixar de viure.A Catalunya tenim la sort de que sorprenentment l’ecologisme encara no s’ha fet fort però a molts d’altres països desenvolupats com França, Holanda, Alemanya, Noruega, i com. o Suècia, la dictadura ecologista cada vegada està més forta i més envalentonada.

No en tingueu cap dubte que en els propers mesos i anys, seguint les ordres sels senyors del globalisme, rebrem oer via mediàtica i política un intent de rentat de cervell per inocular-nos les idees que a ells els interessen per controlar la població i atemptar contra la nostra llibertat i dignitat.Editorials com aquest, que ja comencen a obrir camí de cap a on volen anar les coses, ja advoquen per la prohibició d’agafar l’avió

https://www.elperiodico.cat/ca/opinio/20190609/editorial-l-impacte-ambiental-dels-vols-de-baix-cost-7496990

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.302.271 missatges
  • 221.340 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat