Fòrum

Comunicat del Front Nacional de Catalunya després de les eleccions municipals

paleta4.382 3 494👍 5.839
Aquesta gent són un tresor 

(del seu facebook):

Havent muntat una llista amb 15 dies, sense altre recurs econòmic que les nostres aportacions i les de simpatitzants; amb l'animadversió de tots els mitjans, que reproduïen subjectivament i sense rigor el discurs dels qui ens han vetat sense altre argument que el prejudici i la por de perdre la poltrona... Sense poder fer actes i explicar amb normalitat el nostre projecte, amb la Brugarola escampant mentides i butlletes a la sortida de les escoles, amb alternativa CUP amenaçant i insultant els qui s'atansaven a escoltar les nostres iniciatives...havent de sortir cada nit a encartellar, per trobar els cartells estripats a terra cada dia...

I malgrat tot; som dins l'ajuntament, apunt per iniciar la revolta!

Ens heu retornat multiplicada per 503, la dignitat que ells ens han intentat prendre amb insults i calúmnies.

No us hem comprat amb ponis, globus, jocs de cucanya ni llengonisseta ...us hem comprat amb idees i amb la determinació que tenim de defensar-les.

Hem demostrat tots plegats, que Ripoll és i serà el bressol de l'Estat Català.

De l'Estat Català que deixarem en herència als nostres fills i en ofrena als nostres avis!

Visca Ripoll i visca Catalunya!


https://www.facebook.com/frontnacionaldecatalunya/videos/2269711389959806/

Respostes

Configuració
 • Indesquerra20.590 9 72👍 7.303
  Ells tenen al Valls, nosaltres al FNC.

  Ells tenen a la Colau, nosaltres a la CUP. 
  • Armillet Lo Groc1.471👍 965
   Vols dir que són comparables? 
  • Sau de Treviac5.620 2 385👍 7.249
   Perdona, però això que has escrit és una bajanada i de les grosses. Tu també t'afegeixes al linxament feixista?
   • Indesquerra20.590 9 72👍 7.303
    Quin linxament? Precissament he mirat de posar els punts sobre les i. Segur que hi ha qui opina precissament el contrari del que dius per dir el que he dit... jo només dic que la Colau no va anar a boicotar actes del Valls, m'equivoque?
     • Indesquerra20.590 9 72👍 7.303
      Ja he dit que jo no ho hauria fet, tampoc ho catalogaria de feixista, en tot cas d'antifeixista a un partit que en tot cas és tan "feixista" com el Valls. I que com ja he dit, els comuns no van boicotar cap acte de'n Valls a Barcelona que jo sàpiga.

      Ara, que quede ben clar, jo perquè no tinc pels a la llengua ni me'n amague, però no combregue en absolut amb l'obsessió antiinmigracionista del FNC sobretot dirigida contra la comunitat magrebí.
       • Indesquerra20.590 9 72👍 7.303
        I el tema de les mesquites... obsessió en tenen, em vaig mirar per sobre els punts aquells que van penjar del programa local i només fèien referència a l'inmigració magrebí. A vore, jo mire de ser just, obsessió en tene i molta, potser perquè a Ripoll la majoria de l'inmigració serà magrebí i no llatinoamericana, romanesa o subsahariana però dels altres no diuen ni mu.
        • Sau de Treviac5.620 2 385👍 7.249
         Pots citar el document on dius que només parlen de la immigració magribina?
         • Indesquerra20.590 9 72👍 7.303
          Sota el paraigües d'igualtat és obvi que només s'obsessionen amb les mesquites...

          • Sau de Treviac5.620 2 385👍 7.249
           És veritat que es discriminen les dones a les mesquites, o no?
          • Indesquerra20.590 9 72👍 7.303
           Hi ha a Ripoll algún col·legi privat que separe xics i xiques? Alguna església d'aquelles protestants que separen com les mesquites? Alguna tradició cultural local on encara es separen xics i xiques? També ho prohibiran i denegaran el permís?
          • Sau de Treviac5.620 2 385👍 7.249
           Tampoc ho veig bé, si n'hi hagués, però no n'hi ha. 

           Tanmateix, no pots comparar els exemples que has posat amb una religió absolutament retrògrada i on les pulsions violentes i la marginació i submissió (Islam vol dir això) de les dones són molt importants en bona part dels corrents interns que hi ha.
          • Indesquerra20.590 9 72👍 7.303
           Alguna hi ha d'haver, hi ha mil coses on encara hi ha segregació coberta o encoberta... té el Ripoll FC secció de futbol femení?

           I quan llig el segon paràgraf ja eix l'obsessió... amb la frase estel·lar "l'Islam és això" (sic), de veritat tu saps que és l'Islam? De veritat es pot seguir debatent? 
          • Sau de Treviac5.620 2 385👍 7.249
           És increïble, com ho relativitzes tot! 
          • Indesquerra20.590 9 72👍 7.303
           Mira... ni que ho relativitzara tot, el tic islamofòbic que t'ix al segon paràgraf et delata. De veritat, ja podrieu "obsessionar-se" amb els colons espanyols tan patriotes que voleu ser i deixar-se d'obsessions amb els magrebis, ells mai els tindrem a la contra en la qüestió nacional i les seues "costums" ja aniran pulint-les amb el temps, com han fet els cristians, no et penses que fa 100 anys no anaven totes les critsianes mocador al cap...
          • Sau de Treviac5.620 2 385👍 7.249
           És impossible el debat. Ja ha sortit la paraula màgica. Islamofòbia. El que passa és que moltíssima gent normal catalana, molta de la qual d'esquerres, pensa el mateix que he dit abans. Gent que mai no diries que pensen això, doncs ho pensen. I són bona gent independentista i demòcrata. 

           I no té res a veure amb cap fòbia ni encara menys amb el racisme o amb el color de la pell. Té a veure amb l'experiència personal de cadascú de nosaltres. No vivim en una bombolla i veiem les coses i ens relacionem amb gent de tota casta. I la gent treu conclusions. Fins i tot gent de la CUP pensa això però no ho fa públic!!!!!
          • prou_prusses1.293👍 658
           Estas perdent el temps. Aquesta gent són creients del dogma progre. Es com discutir de lexistencia de Deu amb creients de religió.
    • LesttattUsuari sumador38.880 12 15👍 14.138
     Quins punts sobre les is?

     Fotre els FNC, que semblen representar l'alternativa d'aquesta merda de política que ens ve estafant des del primer dia, dins del mateix sac que Valls-C,s es pixar fora de test.

     Digues que us molesta que sorgeixi algú que va en contra dels vostres ideals d'esquerres, multiculturals i progressistes, i acabem abans.
   • RMCF 19024.257 9 504
    Per molt que els blanquegeu, són feixistes xenòfobs, i ja sabem tots el com és tracta als feixistes xenòfobs.


    • Fungus543👍 1.127
     Ells blanquegen la xenofòbia i tu blanqueges la catalanofòbia i els cossos policials.
     • RMCF 19024.257 9 504
      Jo no blanquege la catalanofòbia en cap cas, però tampoc l'hispanofòbia. I els cossos policials són simplement les ferramentes de cada règim, no cossos propis en si; la GC existia durant la II República, durant la dictadura franquista, existeix ara i segurament existirà en el pròxim regim que visca el país.
      • Fungus543👍 1.127
       els cossos policials són simplement les ferramentes de cada règim, no cossos propis en si

       Però això mateix que dius ara, que és ben cert, ho vares negar l'altre dia parlant dels Mossos com a "policia política" tot diferenciant-los d'altres cossos policials. 
     • RMCF 19024.257 9 504
      Segur, i el seu premi fou morir afusellat per part dels franquistes quan ja havia acabat la guerra 

      El germans Badia -a part de la seua xenofòbia made in Estat Català- van ser uns criminals, que es dedicaren a perseguir i matar sindicalistes, motiu pel qual foren assassinats.
      • Sau de Treviac5.620 2 385👍 7.249
       Fou afusellat per una pila de crims que va cometre. Els criminals comuns també eren castigats pel franquisme.
       • RMCF 19024.257 9 504
        Fou afusellat per antifeixista i revolucionari, igual que ho haguera estat per part dels Badia si ell no s'hagues avançat.

        Els germans Badia foren junt amb Josep Dencàs i els seus escamots filofeixistes, els majors artífexs de la repressió antiobrera que es produí a Catalunya als anys 30.
        • soldat Svejk18.070 7 91👍 4.355
         no ho tens gens clar. Està provada per historiadors ben poc sospitosos de voler desprestigiar la FAI que justo bueno era un delinqüent que assassinava pel seu profit personal parasitant la FAI. També que mantenia negocis amb la Falange i que era un agent doble.
         Informa't.         https://www.ara.cat/cultura/cara-mes-criminal-lanarquisme_0_1469253097.html
         • RMCF 19024.257 9 504
          És al·lucinant com pots tergiversar la història per blanquejar torturadors i assassins d'antifeixistes com tota la xurma d'Estat Català, els primers els germans Badia i Josep Dencàs. A més, com van documentar fonts cenetistes ja al seu moment i posteriorment historiadors, la gentussa d'EC va negociar amb els FEIXISTES trair la República (que finalment no es va donar perquè Mussolini i Hitler s'havien compromés amb els colpistes espanyols) canvi que atorgaren la independència de Catalunya per, una vegada aconseguida, mostrar-se neutrals en el conflicte espanyol. De fet els escamots d'EC ja feien desfilades amb una estètica copiada a les de camises negres i utilitzaven les mateixes tàctiques que les que utilitzaven els matons feixistes de Mussolini: anar a la nit a buscar a l'anarquista/comunista/sindicalista de torn i fotre-li una pallissa fins a deixar-lo moribund o directament mort.

          I cap anarquista renega de Justo Bueno (cada aniversari del seu assassinat se li rendeixen homenatges) ni aquest va tindre res a veure amb Falange, aquesta és la típica propaganda filofeixista dels pròxims a Estat Català per desprestigiar als col·lectius que van reprimir durant els seus comandaments de la Generalitat (investiga les atrocitats que van fer contra els obrers per exemple duran la vaga de transport). ES REPUGNANT aquesta manipulació que fas, i el pitjor és que vas d'antifa i antiracista defenent personatges filofeixistes i racistes d'EC només perquè eren nacionalistes catalans.

          Justo Bueno va lluitar primer contra el pistolerisme pro-patronal de Josep Dencàs i els germans Badia, després integrat a la Columna Durruti Columna Durruti y, una vegada acabada la guerra, va ser assassinat pels feixistes pel seu paper a la guerra i haver-hi afusellat 29 franquistes a la rereguarda. 


          • EstatpropiUsuari sumador167.302 11 1👍 28.649


           +1, és el primer missatge contundent que et veig cap aquesta rata infiltrada.
          • soldat Svejk18.070 7 91👍 4.355
           doncs un dia el vaig convidar a dur la seva estimada bandera repúblicana espanyola al camp del real madrid i no va respondre res.
         • HorsepLluis Bocjack131👍 228
          Quin pallasso de merda estàs fet, ves a llepar-li el pussy a la Colau, que ja trigues.
      • Indesquerra20.590 9 72👍 7.303
       Però tu saps que els d'Estat Català estaven al mateix bàndol en la guerra que els anarquistes? Abans de la guerra va haver-hi enfrontaments entre comunistes/independentistes i anarquistes (no sindicalistes com tu dius). I el tal Justo Bueno segur que estava en tots eixos saraus...
       • soldat Svejk18.070 7 91👍 4.355
        justo bueno era un delinquen que robava aprofitant la cojuntura política.. bou doble agent de la falange i la FAI i un quinta columnista de manual.

        el company del Real Madrid l'estima perquè tenia un anticatalanisme visceral.   
        • RMCF 19024.257 9 504
         Justo Bueno el van afusellar els falangistes i a l'acta de la seua condemna a mort estan els motius que tothom pot consultar: haver lluitat contra el bàndol nacional i l'assassinat de 29 franquistes a la rereguarda. Això són fets provats i no llançament de merda de pseudohistoriadors. Ja si això poses també un llibre sobre ell de Pio Moa.


         Que tu vulgues negar lo evident, com que els teus estimats germans Badia i Dencàs reprimiren amb tortura i mort el moviment obrer quan ocupaven la Generalitat, és el teu problema. Em sembla molt bé que cregues que res del que estiga relacionat amb el catalanisme haja pogut fer cap atrocitat, però la història és la que és.
         • Indesquerra20.590 9 72👍 7.303
          Però no veus com et contradius? Segons tu Justo Bueno era bla, bla, bla perquè va lluitar al bàndol antifranquista però Estat Català és "xusma", però ei! que ESTAT CATALÀ també va lluitar en el bàndol antifranquista moniato!

          El que serveix per Justo Bueno no val per a Estat Català o què? I el llibre que ha penjat em sembla una bona font, de fet l'autor és andalús i de nom i cognoms castellans... que se't desmonte la pel·lícula i se't caiga el món al terra deu fer pupa. 

          PD. I fins i tot en la pel·lícula que tu et montes, ja parteixes d'una fal·àcia, i és que Estat Català va reprimir en tot cas el moviment llibertari (no el moviment obrer) i molt bé que van fer, igual que els comunistes es van enfrontar als anarquistes a la Telefònica l'any 37. I és que a la xusma anarquista-nihilista cal mantenir-la sempre a ratlla.
          • soldat Svejk18.070 7 91👍 4.355
           independentment del nom o on hagi nascut.. Vázquez Osuna és un professor emerit en història del franquisme.. una autoritat que només altres doctors-professors en història podrien discutir, cosa que ningú ha fet mai. Que el company ultraespanyolista l'anomeni "propagandista d'estat català" el deixa a nivell c's: si la història em contraria doncs me la invento i punt. 

           molt xovinista i poc humil, el company. La historia no és un partit del real madrid. 
       • EstatpropiUsuari sumador167.302 11 1👍 28.649
        Justo Bueno, enterrava les seves víctimes en el soterrani d'un garatge. Cal no oblidar-ho.
    • EstatpropiUsuari sumador167.302 11 1👍 28.649
     Penjant una foto d'un feixista criminal quedes novament retratat. 

 • willybarna12.880 11 165👍 4.011
  Recomano a la militancia del FNC a Ripoll que facin proselitisme linguístic catala entre els pares d'alumnes catalanoparlants, i que els encoratgin(als que tinguin sensibilitat amb la llengua catalana) a que crein la seva propia Associació Municipal Independent de Ripoll de pares d'alumnes per una escola 100% en Catala.

  I un cop constituida aquesta associació, que els encoratgin a que s'assessorin per després poder escollir el model educatiu més adient pels seus fills, sense intermediaris.

  També, si els pares de la associació representen a suficients alumnes per omplir una de les escoles de primaria de titularitat municipal, que el FNC de Ripoll, s'ofereixi a la associació de pares per vehicular a traves d'ells, la reclamacio al consistori de Ripoll de la assignació d'una escola per a la associació abans esmentada.

  Si l'Ajuntament de Ripoll s'hi nega, llavors donar a coneixer el problema entre la població de Ripoll amb campanyes informatives i comencar una recollida de signatures entre la població major de 18 anys empadronada al municipi per tal de poder presentar-les davant l'alcalde per tal d'exercir una major pressió.

  Si el FNC vol demostrar el seu nacionalisme catala al municipi de Ripoll, que millor que actuar d'aquesta manera, i comencar així, a nivell municipal, l'aillament social dels colons castellans i dels botiflers catalans que tenim al nostre país.

 • Ice Nigga72👍 91
  Agraeixo que un partit català que posi sobre la taula el tema de la immigració hagi obtingut representació.

  Tot i així, he de dir que aquest partit no és sant de la meva devoció.

  Fent una ullada al seu programa i a les declaracions, sembla que no presten cap atenció a la crisi de valors que pateix ara mateix la societat catalana, la nostra baixa natalitat, el mal que ens fan el feminisme esbojarrat i la ideologia LGBTQWTF, la necessitat d'un retorn al tradicionalisme, etc.

  També semblen una mica tous pel que fa a l'immigració i l'amenaça de l'islamisme: En comptes d'anar de cara i reconèixer que es tracta d'un enfrontament entre cultures, són capaços de dir que estan en contra de les mesquites perquè "discriminen la dona". També clamen per una major integració i participació activa de la població immigrant, cosa que pot quedar molt bonica sobre el paper però que no cal ser un geni per a endevinar que tindrà l'efecte contrari al desitjat per la bona gent d'aquest partit.

  En resum, sembla que no tinguin l'objectiu de fer cap revolució ni cap canvi important, sinó defensar una societat que no pot ni mereix ésser salvada.
  • anselm_turmeda6.242 10 346👍 4.220
   Home, dóna'ls temps. Això era una candidatur merament municipal. Caldria que el FNC s'estengués a nivel nacional, més enllà de la políticia municipal. Però és molt, molt, molt difícil.
   • Ice Nigga72👍 91
    No cal tenir les mateixes formes que VOX o PxC per dir certes coses que necessitem urgentment que siguin dites.

    Tinc una última cosa per recriminar a aquest partit i és que la seva directiva sembla trobar-se en una edat força avançada (molts ja en edat de jubilació). Trobo que és una bona representació d'un partit que sembla més aviat mancat d'empenta i energia, de gent que vol estabilitat i conservar el que té més que no canviar-ho tot.

    A banda de tot plegat, tinc clar que els votaré sempre i quan no trobi una alternativa millor.
   • Tioronnie3.106 6 642👍 1.619
    Es la millor manera de que la gent s'apropi, aïllar-se del garrulisme ultra i del nacional-catolicisme. 
 • grava3.605 2 576👍 5.606
  No tinc cap certesa de quina és l'orientació d'aquesta gent, però se m'ocorre pensar que, sabent què representa el Front Nacional francès, no sembla gaire intel·ligent autoanomenar-te Front Nacional català -si te'n vols distanciar.
 • LesttattUsuari sumador38.880 12 15👍 14.138
  Interessant veure com els que es fan dir democrates i d'esquerres han vingut a mostrar la seva dictadura, votant-te negatiu.
 • Ius Novum2.727 3 689👍 5.397
  Digueu-los als responsables del FNC que deixin de tenir el compte corrent a La Caixa, collons!

  És que és qüestió de coherència, coi.
 • Marcos412474.633 2 466👍 3.343
  Volia veure qui havia votat negatiu i positiu i se m'ha escapat el vot negatiu al fil. Putu mòbil.  Bé, que quedi constància que en això jo no m'hi fico. 
 • EmulatorQUsuari sumador64.838 15 6👍 19.930
  Caldrà veure quina feina fan.
 • Unitat_Catalana14.555 15 136👍 851
  Han quedat a molt poc del 2n regidor, pel que veig.
 • Roderic18.126 15 90👍 9.137
  FNC s'està convertint en un actor determinant en l'alliberament de Catalunya. Juntament amb Graupera i Rahola formarien un equip indestructible.

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.752 missatges
 • 221.158 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat