Publicitat

Fòrum

[Alemanya] Refugiat afganès (21) assassina tallant-li el coll al pare (85) de la seva xicota (50) i ho troba normal

Trumpista1005.495 2 392👍 5.354
Esgarrifosos esdeveniments ocorreguts a Alemanya el passat octubre de 2018 i que s’han jutjat en un tribunal de la ciutat de Schwerin (nord d’Alemanya) i pels quals s’ha condemnat a un refugiat afganès de (segons papers 21 anys) a cadena perpètua. Segons informa Die Welt, Focus, Bild, i una multitud de mitjans alemanys el condemnat, Najmudin J. que segons papers va arribar a alemanya a la tardor del 2015 durant la brutal onada d’immigrants que es va produïr des de Turquia i Grècia després que Merkel obrís les portes de bat a bat, va ser assignat a un centre d’acollida de refugiats de la ciutat alemanya de Zwickau al sud Est. Eren temps de falera immigracionista a alemanya, amb les imatges cèl.lebres de les estacions de tren de Frankfurt i Múnic on milers d’immigracionistes anaven a rebre als immigrants/refugiats eufòricament per donar-los la benvinguda a Alemanya. Eren uns temps on Merkel i l’establishment polític es fotografiaven oberrament amb immigrants, cel.lebrant la seva arribada a Alemanya i on els mass media no paraven de fer una campanya mediàtica a favor de la immigració i les portes obertes. En aquella època, qualsevol veu civil o política que gosés dur la contraria a la immigració massiva era automaticament titllat de racista, nazi, insolidari, mala persona i quedava condemnat a la ‘mort social’ i/o escarni. És en aquella època en la qual el condemnat, després d’arrivar a Zwickau, va conèixer a la dona, Almut P.  (30 anys més gran que ell) i que estava completament involucrada en moviments pro-refugiats. La dona donava classes d’Alemany als refugiats i fou aquí on es va enamorar de Najmudin J. van tenir sexe i Ràpidament van començar una relació sentimental amb lo que eventualment la dona se’l va portar a viure a casa seva. 

Els problemes van sorgir quan la dona va haver de començar a cuidar-se del seu pare de 85 anys que vivia a l’estat de Mecleburg-Pomerània Occidental, al nord del país. Com que l’home estava malalt i necessitava assistència, Almut P. va tenir la idea de que Najmudin J. S’ocupés de cuidar el seu pare, amb lo qua quadrava el cercle i a més, com que l’afganès tenia una feina “i estava integrat”, podia augmentar les seves opcions de tenir la seva sol.licitud d’asil reconeguda.L’afganès es va instal.lar a casa del pare de la seva xicota alemanya a la ciutat de Wittenburg (Nord d’Alemanya) però va agafar gelosia de que la dona es passés més temps amb el seu pare que amb ell. Un dia a la nit, mentre l’home dormia, va atacar-lo amb un ganivet i el va esgorjar, degollar, provocant-li la mort. Segons sembla, l’afganès havia treballat durant el seu pas per Turquia en un escorxador de xais amb lo qual la manera en la qual va assassinar al jubilat fou clavant-li el ganivet al coll i esgorjant-lo com un xai.En la seva defensa, el condemnat va dir que no entén perquè el condemnen, que aquestes coses al seu país són normals i que un cas com aquest s’arregla amb diners. 

https://votum24.votum1.de/de/politik/fluechtling-ermordet-vater-seiner-deutschen-freundin-und-findet-es-normal

https://www.bild.de/regional/chemnitz/chemnitz-news/afghane-schnitt-rentner-die-kehle-durch-lebenslange-haft-62143468.bild.html

https://www.journalistenwatch.com/2019/05/24/nach-affaere-oeko/

https://www.ostsee-zeitung.de/Nachrichten/MV-aktuell/Lebenslange-Haft-fuer-Mord-an-Rentner-in-Wittenburg

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.298.594 missatges
  • 221.196 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat