Publicitat

Fòrum

Enquesta: Pactarà la Colau amb l'extrema dreta, malgrat que la gran majoria dels seus votants no volen?

Hi haurà pacte entre la Colau i l'extrema dreta?
94 (92.16%)

NO
8 (7.84%)

Vots emesos: 102
torraina_infernal38.516 11 16👍 23.681
Doncs això, què creieu que farà la Colau?

Respostes

Configuració
 • willybarna12.900 11 165👍 4.043
  Molts, a Barcelona ciutat, el 26M van votar al mateix temps indepndentisme a les europees i espanyolisme a les municipals, no entenc per que encara hi ha gent aquí al racó que es faci el sorprés o l'indignat.

  Son les consequencies colaterals de que Catalunya sigui "un sol poble". Doncs ara toca gaudir del "poble únic" nanus.
  • RabellisTheMan113👍 41
   El terme oposat a l'"un sol poble" és l'ulsterització que t'he vist desmuntar en altres fils, l'argument de la divisió, no entenc el comentari. Si Colau fa front espanyolista, pels cants de sirena sociates estarà cavan un nínxol perillós a favor de la democràcia militant i justificant un desplaçament del taulell cap a una batalla essencialista.

   I el millor de tot és que són tant cecs que el seu mòbil no seria la defensa de la conseqüència d'una decisió així sinó la convicció que el "todo por la paguita" de l'esquerra no és el desastre principal que durant 40 anys ha permès el no desplegament d'unes institucions veritablement democràtiques.
   • willybarna12.900 11 165👍 4.043

    RabellisTheMan escrigué:
    El terme oposat a l'"un sol poble" és l'ulsterització que t'he vist desmuntar en altres fils, l'argument de la divisió, no entenc el comentari. Si Colau fa front espanyolista, pels cants de sirena sociates estarà cavan un nínxol perillós a favor de la democràcia militant i justificant un desplaçament del taulell cap a una batalla essencialista.

    I el millor de tot és que són tant cecs que el seu mòbil no seria la defensa de la conseqüència d'una decisió així sinó la convicció que el "todo por la paguita" de l'esquerra no és el desastre principal que durant 40 anys ha permès el no desplegament d'unes institucions veritablement democràtiques.
    La ulsterització, seria el cas més negatiu de la divisió poblacional de Catalunya en dues parts, i obviament jo no busco aixo, jo només busco l'aillament social dels colons castellans a Catalunya, que afortunadament son una minoria de la població.

    Consell d'estrategia basica:

    - Si s'ha de perpetrar alguna divisió poblacional a Catalunya, que sigue del tipus que més ens pot afavorir als catalans.

    Pregunta per comprovar si has entés el consell :

    - Quina de les seguents divisions poblacionals a dins de Catalunya afavoreix més al conjunt dels catalans?

    1- Independentistes vs no Independentistes.
    2- Catalans vs Castellans.
    3- Catalanoparlants vs Castellanoparlants.

    * Respongui a la pregunta siusplau. *
    • RabellisTheMan113👍 41
     Òbviament la única que té valor polític és la 1era, però Colau tancant files amb els sociates i l'ajuda de Valls estaria preconitzant justament el contrari, per això em queixava. En el moment en que profunditzes en una divisió de tipus identitari, com és el cas de Valls estàs creuant la línia vermella. Ja no pots parlar d'un sol poble. A més a més els sociates són una peça clau d'aquest retrocés "militant" on la política s'imposa per raó d'estat, retorçant garanties i drets fonamentals, en comptes de per raons democràtiques, a Espanya "no es pot parlar de tot". 

     Tot plegat és vomitiu. Estar debatent sobre això és vomitiu. Aquests 400 i escaig merdosos vots "de la militància" no són uns altres que els vots de la pagueta, que es neguen a assumir que han perdut, que no són la llista més votada, i que no hi ha altres aritmètiques possibles. De veritat, com es pot ser tant FDGP per dir que Colau es presentarà x ser elegida.
 • torraina_infernal38.516 11 16👍 23.681
  Aquí el darrer reducte de la innocència d'alguns que van votar Colau pensant que votaven esquerres i votaven, ESPANYOLISME disfressat del que calgui per engalipar. Descansi en pau Podemos, i En Comú. E


  PACTE ENTRE COLAU (PODEMOS, EN COMÚ) AMB L'EXTREMA DRETA.


  FELICITATS ALS QUE HEU VOTAT A LA COLAU. MAI MÉS HO FAREU, PERÒ AQUEST COP US HA BEN CARDAT.
 • jose maria22👍 3
  Segur que pactará  al fi nomes es una espanyola mes
 • RabellisTheMan113👍 41
  he votat sí però en el fons crec que és un vot contrarian
 • WartzZ346👍 215
  Ha ha quina pregunta. Evidentment. Pacte de sota mà.
 • elcatala505 14👍 18
  He respost NO

  Crec que la Colau tornarà a ser alcadessa, gràcies dels vots del Valls i dels vots del collboni i possible del PP també i es possible serà a canvi de res o sense pacte de governar. És a dir, governarà en solitari com abans
  • torraina_infernal38.516 11 16👍 23.681
   O ERC té l'alcaldia o la Colau ha pactat amb els nazis de Ciudadanos. No ens vendran pas la moto que només ha estat per la investidura, tot i que ho intentaran.


   COLAU I L'EXTREMA DRETA, SEMPRE DE LA MANETA.  Mira, un rodolí.
 • maori16.585 3 108👍 8.638

  Colau consulta les bases: alcaldessa amb el PSC o investir Maragall i governar-hi

  Entrem de ple en el desenllaç de la funció. En 48 hores coneixerem el nom de l'alcalde o alcaldessa de Barcelona per als pròxims quatre anys. Llevat d'algun gir de guió imprevist, Ada Colau serà reelegida. Ara mateix, la decisió és en mans de les bases de Barcelona en Comú. De les mateixes 10.000 persones que fa un any i mig van forçar Colau a expulsar del govern municipal al PSC pel seu suport al 155.

  Aquest matí s'ha activat la consulta, que es tancarà divendres a les 5 de la tarda. La pregunta és binària. Han de triar entre A/ Acord de govern entre Barcelona en Comú i PSC, amb Colau d'alcaldessa o B/ Acord de govern entre ERC i Barcelona en Comú, amb Maragall d'alcalde. Com ja va passar a l'assemblea de fa una setmana amb els activistes dels comuns, s'obvia el suport dels vots regalats de Manuel Valls. Tan bon punt el partit ha filtrat la pregunta als periodistes, la premsa bromejava amb una comparació: com si es preguntés a l'afició blaugrana si prefereixen que guanyi la Lliga el Barça o el Madrid. 


  https://www.elnacional.cat/ca/politica/ada-colau-alcaldessa-consulta-ernest-maragall-psc_394192_102.html 

  • SantsUsuari sumador32.339 14 25👍 11.452
   Està bé que ho facin, però és llàstima que l'únic element que s'entri a valorar sigui el repartiment de càrrecs i no el model de ciutat i les polítiques que s'aplicaran. En fi, suposo que guanyarà el pacte amb el 155.
 • Pedrolo10.935 3 194👍 5.116
  Bé, això ho decidiran les bases. 10.000 persones, que no és poc i, per tant, 10.000 dels seus votants ja diran què volen. Ara, si jo fos dels Comuns, a mi no em molestarien pas els vots puntuals de Valls o del PP, si a canvi tinc 4 anys més per anar desplegant les meves polítiques i menys si l'altra opció són ser segons del Maragall i posar-se, de cara als seus votants i a la caverna, al costat dels independentistes.
 • Calidoscòpic21.126 15 70👍 14.557
  El títol s'hauria de corregir gramaticalment. Seria "malgrat que la majoria...". El "malgrat" i el "malgrat que" funcionen exactament igual que el "tot i" i el "tot i que". És a dir, quan introdueixen una frase és inexcusable l'absència del "que".

  No sé per quin motiu últimament s'utilitza molt el "malgrat" en lloc del "malgrat que".

  Res, només era això...
 • Estatdexoc2.536 5 727👍 405
  Vol solament poder, si.
 • autokrator13.598 3 150👍 9.421
  Doncs avui el Maragall ha fet la jugada que jo vaig comentar al Racó que faria en el seu lloc i que és l'única que li queda: oferir-li ell l'alcaldia a Colau, està be, si demà hi ha pacte amb Valls que quedi clar que no és perque no tingués cap altre remei. 

  Tot i així considero una cagada infinita d'ERC haver posat al capdavant de la candidatura el Maragall. 
 • Menphis46.447 12 11👍 2.446
  Batllessa gràcies als vots de la dreta dura, de l'espanyolisme i del 155, no està malament... Bé, encara és pitjor perquè farà govern amb els del 155. Molt bé, Colau, ens anem superant. 
 • Calidoscòpic21.126 15 70👍 14.557
  300 anys d'ocupació i 50 de "soleturisme" produeixen aquest efecte lobotòmic. Ho hem de mirar amb la màxima indiferència possible i pensar que el triomf només serà possible des de la unitat de l'independentisme.

  Començaran a venir victòries que l'estimularan...

Publicitat

Fòrums

 • 9.298.594 missatges
 • 221.196 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat