Fòrum

Resultats a Barcelona ciutat a les europees amb la mateixa participació de les municipals

Argimont9.002 2 247👍 5.410
100,00% escrutado 04:02 h
 
Barcelona
JUNTS26,69%
PSOE20,93%
AHORAREP.19,78
PODEMOS-IU10,83%,
Cs930%
PP6,64%Es a dir , la meitat de la gent que va votar a Colau va votar per alguna candidatura independentista.
No era mentida dir que la meitat dels suports dels comuns a Barcelona eren independentistes i un cop mes  es demostra que tenim gent que es independentista prou influenciable per no dir bleda pels mitjans de comunicació de la esquerra espanyola , i molts fins i tot de la CUP.

No era i es mentida dir que  Podemos ha fet i està fent de quintacolumna contra l'independentisme  i no es mentida dir que els sectors espanyolistes han fet d'aquesta formació el vot quinta columna a Catalunya contra l'independentisme .

Des de fa molts anys hem dit tot això  i ja està demostrat i tenim un problema molt gros amb l'independentisme "naif"
Definició de 'naif'  
naïf, naïf
adjectiu / nom masculí
1.
[Estil artístic] que representa la realitat afectant la ingenuïtat de la sensibilitat infantil i es caracteritza per una gran simplicitat en les formes, l'ús de colors molt vius i el rebuig de l'academicisme tècnic.

Respostes

Configuració
 • Unitat i Orgull10.221 10 212👍 7.623
  Està clar que Colau té una part de votant indepe, igualment alguns indepes no van anar a votar ahir, o això esperem, pq a les catalanes hi haurà molta més participació i haurem de pujar més en vots totals
  • Argimont9.002 2 247👍 5.410
   No , mira els resultats de les municipals i les europees ....
   Amb la mateixa participació!


   Això no Hi es abstenció independentista, això vol dir que Colau te gairebé la meitat Dels seus vots de gent independentista.
   Tenim gent que està intoxicada amb les merdes que surten de la boqueta de 4 matats de la meseta que no els voten ni a la meseta.
   Es increïble tenir una esquerra espanyola dirigida per senyorets de Madrid i dic senyorets amb casoplones en barris burgesos de Madrid quan tenen mes vots de fora de Castella que dins Castella .
   • Unitat i Orgull10.221 10 212👍 7.623
    NO estàs entenent el que dic...

    A les europees hem tret un 46´5%, per tant espero que molts indepes no hagin anat a votar, pq la participació a les catalanes seran molt més alta que a les municipals.
    • Argimont9.002 2 247👍 5.410
     No han anat molts independentistes i molts unionistes  , això no es cap excusa per veure que Hi ha gent independentista que ha votat a Colau i encara no se perquè , potser tenen un ull posat a Madrid amb Carmena i aquestes  coses.
     Ja no Hi ha Carmenas.
     Aquesta gent  que te un ull posat a Madrid no es un independentisme fort
 • grava3.600 2 576👍 5.592
  Bé, és el que diem sempre, si resulta que ets "independentista en el fons del teu cor" però resulta que tens altres prioritats que et posen al costat dels vassalls del Capet, doncs no deixes de ser un obstacle més. I, en la mesura que els conec, i en conec uns quants, no canviaran aquesta actitud.
 • Ohtar17.820 8 95👍 8.785
  Hi ha independentistes que estan d'acord amb el model de ciutat que proposa Colau. No és tan estrany votar a unes municipals, pensant en el que es proposa per la ciutat.
 • Arnau Solsoner2.743 3 687👍 3.020
  Hi passa el mateix que als anys vuitanta. En Pujol arrasava a les autonòmiques amb el doble de vots que el PSC i a les municipals era a l'inrevés.
 • quatreanys35.397 6 19👍 10.711
  amb tot el que ha passat i encara amb el vot dual. Independentistes  votant a Colau i fa 2 anys s'havia de fer la independencia en 18 mesos
 • FollUsuari sumador77.847 12 3👍 41.049
  No sé en què pensen realment aquests indepes, veient el paperot de la Colau l'1-O que casi ho engega tot a la merda. Però bé aquesta és la realitat del país, millor confirmar que hi ha molts votants independentistes que no voten realment així a les municipals.
  • Argimont9.002 2 247👍 5.410
   Jo sospito i potser no estic equivocat que tenien un ull posat en Carmena i aquesta colla de gent, es a dir independentistes amb mentalitat naif que es pensen que a Madrid guanyaria Podemos i el mon es de color guai  i  tots contents i demà serem independents perquè si, tot està relacionat amb el lliri
 • Smilodon593 3👍 578
  El racó català i twitter no són la millor representació del votant independentista a Barcelona ciutat, es creen bombolles i després bé l'hora de la realitat, si ens haguéssim de guiar pel què es diu a twitter o al racó Graupera i la CUP entraven i entre independentistes Maragall no era gaire volgut i encara menys Colau. Després ahir es va veure com a Gràcia, el districte més independentista de la ciutat, la guanyadora era Colau i que respecte les enquestes dels últims dies ERC no va ser la sobrevalorada sinó més aviat les altres formacions independentistes
  • Argimont9.002 2 247👍 5.410
   El Racó mai no ha representat ni Barcelona ni  Catalunya no, estàs dient tot el contrari .
   Des del SI de López Tena fins a Graupera per no recordar a Fachin i altres.
   El que no va veure el Racó va ser la CUP , Laporta , o fins i tot Plataforma per Catalunya quan van entrar es a dir el Racó funciona amb retard i malament .
   La bombolla dels fòrums com ForoCoches , Burbuja o el Racó no representen la realitat .
   Ahir amb un 1% escrutat ja molts es van creure que el PSOE guanyaria i fa 4 anys que arribaria l'independència i que Espanya no enviaria a les forçes militars
  • Unitat i Orgull10.221 10 212👍 7.623
   Això és trampa.

   1-Maragall té un vot útil clarament, últimament està molt de moda el vot útil, una autèntica desgràcia pel futur de Catalunya.

   2-Colau guanya a Gràcia per poquíssims vots, manté el seu vot més o menys de fa 4 anys, però el vot indepe a gràcia està més repartit al haver-hi 4 opcions, per això guanya, no fem tramples al solitari, de fet el mapa per districtes podrà estar molt lila, però si mirem les dades hi han crec que 3 districtes que guanyar per mooooolt poc. Lo important és la suma de blocs, no si un partit individual guanyar per 5 o 50 vots a un altre.
 • Unitat i Orgull10.221 10 212👍 7.623
  Acabo de veure la comparativa entre disctrictes amb la de 4 anys i és bastant preocupant que a districtes que ens solen ser "favorables" o almenys no dels més desfavorables com Sants, Les Corts o Sarrià-Sant Gervasi hem perdut % clarament respecte fa 4 anys. En canvi en territori comanxe hem guanyat una mica.

  Algú s´olora el motiu de perquè hem anat enrrera respecte a les últimes municipals a Sants-Montjuic, Les Corts o Sarrià-Sant Gervasi?

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.051 missatges
 • 221.127 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat