Publicitat

Fòrum

El Govern perd 350 'menas'

Benfresc13.617 6 151👍 13.758
El Govern perd 350 'menas'

 

La Generalitat ha perdut el control de més de 350 menors que estaven sota la seva protecció, segons informa El Periódico. Nens que s'escapen dels centres d'acollida i que l'Administració no ha pogut localitzar. Segons Afers Socials, cada setmana 18 menors es fuguen d'aquests centres, tot i que la majoria, el 83%, acaben tornant.

Al 2017 van ser 130. En el 2018, 191. I en el que portem d'any ja van 28. Són el nombre de nens que se li han 'perdut' al Govern. Menors que estan sota la protecció de la Generalitat perquè la seva família no pot fer-se càrrec d'ells i que desapareixen dels centres d'acollida. "Continuen fugats del centre d'on s'han escapat" és la definició que empra el conseller d'Afers Socials, Chakir el Homrani, per explicar la situació d'aquests nois en la resposta parlamentària.

El Govern parla de fugues quan un menor no està "a l'hora prevista" al centre que li brinda la Generalitat. Ja sigui perquè tornen més tard d'una visita amb els seus familiars, de l'escola o d'haver quedat amb els amics. A les poques hores de no tornar, es notifica la fuga i s'activa la policia i a la pròpia direcció general. En aquests últims dos anys han estat 2.013 els menors fugats, tot i que el 83% han acabat tornant al centre. "La majoria, en menys de 24 hores", assegura la Generalitat.

Font

No són capaços ni de controlar aquests menors però algun dia seran capaços de controlar el territori. Potser sí, per la part dels collons. 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.301.899 missatges
  • 221.326 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat