Publicitat

Fòrum

Un hispanoamericà comet 8 robatoris amb força en poc més d'un dia

Horus333👍 344

Convé fer ressó de la conflictivitat en augment a l'AMB i en general al Principat. Que refugiar-se d'un mal entès alarmisme no llevi la consiència als bons catalans dels nombrosos perills a que qualsevol està exposat.
Ingressa a presó l'autor de vuit robatoris violents en menys de 48 hores a la ciutat de Barcelona i a diverses ciutats de l'àrea metropolitana

 

· L’home, a qui li consten diversos antecedents, va cometre sis dels robatoris a hotels de les ciutats de Granollers i Mollet del Vallès al Vallès Oriental i a les ciutats de Sabadell i Barberà del Vallès al Vallès Occidental

 
. El lladre intimidava les víctimes ruixant-les amb un líquid inflamable i amb un ganivet de grans dimensions

 

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers van detenir el 16 de maig a Barcelona un home de 31 anys, nacionalitat argentina i amb domicili a Sabadell com a presumpte autor de diversos delictes de robatori amb violència i/o intimidació, un delicte de furt i un d’incendi.
 
La investigació es va iniciar a mitjans del passat mes d’abril arran d’un seguit de robatoris amb violència i/o intimidació que es van produir en menys de 24 hores a diversos hotels a les ciutats de Granollers, Mollet del Vallès, Sabadell i Barberà del Vallès
 
El primer robatori es va produir la matinada del 8 d’abril, poc després de les dues, a un hotel de la ciutat de Granollers. El lladre va intimidar la recepcionista utilitzant un ganivet de grans dimensions i una ampolla amb presumpte líquid inflamable que duia a una bossa de plàstic, amb el que va la ruixar amenaçant-la amb fer-li foc.
Tan sols trenta minuts després del robatori realitzat a l'hotel de Granollers el lladre va perpetrar el segon robatori, aquesta vegada a un hotel de la ciutat de Mollet del Vallès. El modus operandi va ser el mateix: un home vestit amb roba fosca accedeix a la recepció de l'hotel, ruixa amb un líquid la recepcionista i li mostra un encenedor al mateix temps que li crida "ESTO ES UN ATRACO, NO TE HARÉ NADA SI COLABORAS". També portava un ganivet de grans dimensions.
 
L’endemà a la nit el lladre va repetir els mateixos tipus de robatoris, aquesta vegada a un hotel de Sabadell i posteriorment tres robatoris més, tots ells amb violència a hotels de la localitat de Barberà del Vallès, dos d’ells en grau de temptativa. 
 
 
Les gestions d’investigació realitzades pels agents va permetre reconstruir el rastre del lladre dels dies anteriors i posteriors als robatoris dels hotels. Es va poder demostrar que  havia començat la seva aventura delictiva a les 21.30 hores del 7 d’abril al barri del Putxet de la ciutat de Barcelona assaltant una dona quan estacionava el seu ciclomotor a l’interior d’un pàrquing privat. El detingut la va agafar pel coll des de darrere i li va posar un ganivet al coll per poder sostreure-li el ciclomotor i diners en efectiu.
 
Quatre hores més tard el lladre, conduint el ciclomotor, va col·lisionar al barri de Sant Gervasi de la mateixa ciutat, contra un turisme mentre estava aturat a un semàfor i quan el conductor d'aquest es va baixar a veure què havia passat, el primer va deixar el ciclomotor i es va dirigir cap a ell mostrant-li un ganivet que duia a la cintura, al mateix temps que li cridava en to amenaçador. El lladre va pujar al vehicle i va marxar amb ell a gran velocitat, deixant abandonat el ciclomotor sostret hores abans. L’endemà, abans de cometre la segona tanda de robatoris a hotels, va sostreure a la mateixa ciutat unes plaques de matricula que va posar al vehicle que havia sostret i ja es va dirigir cap a Granollers on va realitzar el robatori a l’hotel esmentat.
 
Posteriorment va cremar el vehicle en un pàrquing públic de la localitat de Barcelona al barri del Carmel.
 
En tots els casos l’objectiu principal del detingut eren els diners de les caixes enregistradores tot i que en algun cas també es va emportat un ordinador portàtil i algun telèfon.
 
El detingut, amb diversos antecedents previs,  va passar a disposició judicial el 18 de maig davant el jutjat en funcions de guàrdia de Bardelona que va decretar el seu ingrés a presó.

Respostes

Configuració
 • EPS62.695 14 8👍 11.618
  Segurament tenia antecedents al seu país.
 • Velafonte45👍 46
  Encara sort que l'han detingut! 
 • HorsepLluis Bocjack162👍 275
  Caldria resumir la informació per als ximplets com jo mateix. Era un Home oi? Focalitzem llavors les mesures només i exclusivament en aquest target, més o menys el 50% de la societat. Amb això en tindrem prou per evitar nous futurs delictes. Jo crec que si ens focalitzem només amb els homes, amb tots sense excepció i sense deixar-ne cap de banda, parlin català o potser "alguns" cap altra llengua estrangera, penso que tenim la batalla guanyada per evitar futurs delictes de robatoris amb violència al nostre país.
 • Toni Montagutí38.159 8 18👍 25.213
  Un argentí? Anem de mal borràs, doncs. Fins fa ben poc, els argentins que viuen entre nosaltres eren coneguts, bàsicament, per la seva verborrea i per saber vendre's millor que ningú altre. Tret que aquest delinqüent no sigui "porteño", clar, que ja sabem que els argentins de províncies són considerats poca cosa. Potser per això es veuen empesos a fer maldats.
 • LesttattUsuari sumador38.975 12 15👍 14.264

  Horus escrigué:

   

   
  Ingressa a presó l'autor de vuit robatoris violents en menys de 48 hores a la ciutat de Barcelona i a diverses ciutats de l'àrea metropolitana

   

  · L’home, a qui li consten diversos antecedents, va cometre sis dels robatoris a hotels de les ciutats de Granollers i Mollet del Vallès al Vallès Oriental i a les ciutats de Sabadell i Barberà del Vallès al Vallès Occidental

   
  . El lladre intimidava les víctimes ruixant-les amb un líquid inflamable i amb un ganivet de grans dimensions

   


   

   

  En el país de Can PIXA, Sant Lliri seu patró, es deixa en llibertat el delinqüent, perillós i multi reincident.

  En ni ha de cap altre, de país?
  • WartzZ346👍 229
   Aquest deu haver entrat legalment, per un aeroport, amb tots els papers en regla. No cal dir que ningú no va comprovar si havia comès delictes al seu país. Segurament va venir amb la intenció d'aprofitar-se de la laxitud de les lleis d'aquest país de la pandereta.

   I lo millor de tot és que després de la curta estada a la presó, ningú no el farà tornar al seu país i fins i tot li donaran una paga.

   Després la gent no entén per què puja l'extrema dreta.
   • __34002__27👍 16
    Va entrar amb l'ajuda d'algú o d'un familiar, actualment es molt més fàcil de fer-los entrar als sudamericans, i amb uns mesos ja ho fas. Però clar, necessiten l'ajuda d'algú per fer-los entrar, el acollidor ha de tindre un treball(encara que sigui temporer) i un pis decent per poder viure(encara que sigui llogat).

    Gràcies amb Ciutadanos i el PP, aquest any portarem més immigrants a Andalusia, però el nostre partit ens agrada més portar marroquins.

    Demà, vota a Vox! #26MVox
   • LesttattUsuari sumador38.975 12 15👍 14.264
    Entrar legalment?

    La Jonquera, per exemple, es un  autentic colador.

    ...

    La gent, després, no entén per que puja l'extrema dreta... Com tampoc sap perquè la sanitat publica continua patint retallades i cues de mesos, o anys,  per fer unes simples proves de control, per exemple. La gent no entén perquè, després de portar anys cotitzant, continua sense tindre feina un cop ha passat a la llista de l'atur, però si veuen a tots aquests amb mòbils i feina fixe... No entenc perquè Barcelona a acabat sent considerada una ciutat insegura...

    ...


    País de fireta i ple d'hipòcrites, de titelles i de traïdors.
  • anseso21.295 9 67👍 4.125
   Ahir mateix, va sortir (com no) a TV3, una mani amb pancartes de "volem acollir" i penso que amb aquesta actitud el que volen és "acollonir", donat l'augment de delinqüència que estem patint.
 • __34002__27👍 16
  Per això están, per això están...

Publicitat

Fòrums

 • 9.302.282 missatges
 • 221.340 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat