Publicitat

Fòrum

Acusen un alcalde del PP de netejar-se una merda amb una bandera d'Espanya

maori16.660 4 107👍 8.709


L'alcalde de Talavera la Reina (Toledo), Jaime Ramos, i candidat del PP a la reelecció, ha estat acusat de netejar-se amb una bandera d'Espanya "un excrement de colom" a la màniga esquerra de la jaqueta per mitjà d'un vídeo difós a les xarxes socials i que ha estat compartit per compte de Vox a Twitter.

En ell, es mostra el moment en què Ramos utilitza la bandera per netejar de la màniga esquerra de la jaqueta el que, segons ha assenyalat el viceportaveu municipal, Santiago Serrano, seria "un borrissol", desmentint les acusacions que el que intentés netejar l'alcalde fos un excrement de colom. El moment es produeix durant la celebració del Seguici de Mondas, el passat 27 d'abril.

"El que hi havia era un borrissol, un element que salta de la pròpia bandera a l'desplegar-se i que es buida en un acte reflex per l'alcalde sense deixar anar la bandera. És un fet que no té la menor transcendència", ha apuntat el viceportaveu municipal i número dos a la candidatura dels populars a la ciutat.

Serrano també ha defensat que l'alcalde és "el major defensor de la bandera d'Espanya com a primer de Talavera i que mai ha flaquejat la seva defensa de la bandera i el seu suport a la unitat d'Espanya. Així mateix, ha apuntat que "els que sí que han estat mercadejant i negociant amb la unitat del nostre país no poden venir ara, a tres dies que finalitzi la campanya electoral, a tractar d'embrutar i aconseguir el que no han aconseguit amb propostes i amb debat".


https://www.eldiario.es/clm/Acusan-alcalde-Talavera-limpiarse-Espana_0_901860298.html

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.302.306 missatges
  • 221.340 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat