Fòrum

Un metge i candidat del PSC fa servir les dades dels seus pacients (alguns difunts) per enviar publicitat

maori16.529 3 108👍 8.563


El candidat socialista per Lleida Xavier Rodamilans, ha enviat cartes electorals als seus pacients, alguns d'ells difunts fa 17 anys.

Un usuari de Twitter i familiar d'un dels pacients del Doctor Rodamilans ha denunciat a la xarxa social que ha rebut una carta adreçada a un familiar seu mort en l'any 2002.

En aquest sentit, la família de la persona morta i que havia estat pacient del doctor Rodamilans si aquesta pràctica per part del candidat del PSC és normal i si ho ha fet amb altres pacients, una pregunta que el mateix Rodamilans ha contestat argumentant que s'ha pres aquestes confiances a causa de la relació propera amb els seus pacients, però que "sempre ha marcat diferències entre la vida política i la professional".

La família del difunt que ha rebut la carta electoral també mostren una mica d'incredulitat davant les declaracions del candidat socialista ja que és estrany que tenint "una relació tan propera" amb els seus pacients (fet que hauria motivat utilitzar les seves dades personals per a l'enviament de cartes electorals) no sàpiga que un d'ells havia mort l'any 2002.


http://cataladigital.cat/2019/05/21/un-medico-y-candidato-del-psc-usa-los-datos-de-sus-pacientes-algunos-difuntos-para-enviar-publicidad-electoral/?fbclid=IwAR3muXbx39m07B08x9QfjDPxrqWRWa60k27eqF6TMcloD_h6gTJ3sGlzwpU 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.042 missatges
  • 221.126 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat