Fòrum

Fil per comentar el circ que els espanyols tenen a allò que diuen congreso de diputados

bifurca2.394 3 751👍 10.139
Obro aquest fil, primer de tot, en solidaritat amb el raconaire (NO et donis de baixa,) que n'havia obert un i l'ha tancat. L'entenc, però encara que el nivell dels comentaris sigui difícil de qualificar en alguns casos, crec que la sessió viscuda avui al Congreso de los diputados mereix un fil per comentar.

Avui no tinc cap crítica per als presos polítics. Hem tingut un any i mig per fer-les mentre ells estaven segrestats a les presons espanyoles. Avui hem tornat a veure que quan, equivocadament o no, el poble català els ha posat al Congreso per fer política, un cop més han trepitjat els seus drets i els nostres. No esperava menys dels espanyols.

No em sorprèn, perquè als espanyols els ha quedat un congreso d'allò més. Entre els nostàlgics franquistes de VOX, els falangistes de C's, la mafia pepera i la corrupció sociata, l'espectacle vist avui deixa el sistema parlamentari espanyol a l'alçada del turc.

Veure els micos de Vox, C's i peperos fent percussió amb mans i peus per silenciar les proclames republicanes i a favor de la llibertat dels diputats indepes, diu molt del sentit de la democràcia que prima a espanya.

Ja hem vist el que pensa fer la catalana Batet per fer respectar la paraula dels diputats no espanyolíssims, tindrà feina per controlar la turba que s'hi ha colat. Ja hem vist al català Rivera queixant-se de la fórmula emprada pels "nostres" per acatar la Constitució, tot i que no ho deu haver sentit, però d'això no s'ha queixat.

En fi, tampoc s'han de preocupar gaire perquè seran suspesos i un cop més s'alteraran les majories a conveniència. La lluita no és al congreso, és a Catalunya -aquells que criden, insulten i se'n foten dels presoners poden començar a muntar barricades, organitzar vagues generals, campanyes d'insubmisió fiscal, o pontificar que caldria fer això o allò altre- però tot el que sigui desprestigiar aquella merda de règim que ens tenalla, tot el que sigui maldar per visualitzar la repressió que patim, doncs, tal com diu la dita, tota pedra fa paret. Aquí, allà, a Europa i al món.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.033 missatges
  • 221.125 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat