Fòrum

Enquesta electoral pels raconaires de Barcelona.

Raconaires empadronats a Barcelona, a qui votareu?
Barcelona és capital - primàries, Jordi Graupera
25 (35.21%)

CUP, Anna Saliente
18 (25.35%)

ER, Ernest Maragall
14 (19.72%)

JxC, Joaquim Forn
5 (7.04%)

BCN en comú, Ada Colau
4 (5.63%)

Abstenció
2 (2.82%)

Altres
2 (2.82%)

BCN-C's, Valls
1 (1.41%)

PSC, Jaume Collboni
0 (0.00%)

PP, Josep Bou
0 (0.00%)

Vots emesos: 71
Benfresc13.552 6 153👍 13.601
Obro aquest fil per preguntar als raconaires empadronats a Barcelona qui votaran a les eleccions municipals d'aquest diumenge.

Respostes

Configuració
 • terrae855

  ERC, amb la pinça al nas, però crec q cal sumar forces per treure l'alcaldia a l'espanyola d ela Colau i per donar un bon cop a l'espanyolisme perquè vegin q per primera vegada a la història un partit català guanya a Bcn capital.

  És primordial que no quedi primer cap partit espanyol (Valls i Colau bàsicament)

  • Carles Martell3.349 1 606👍 5.789
   • terrae855
    Tots vam veure el que va passar amb el Front nacional. No cometem dos cops el mateix error, si su plau
    • Unitat i Orgull10.236 10 212👍 7.652
     Precisament cometre el mateix error és votar a jn que no t´agrada com el que votaries perquè aquest un les enquestes et diuen que pot guanyar i l´altre no, una burrada absoluta, perquè després surten resultats com el 28-A i els massmedia espanyols diuen que ERC arrassa entre els indepes perquè volem pacte i diàleg 

     En fi...teniu el que us mereixeu els que voteu d´aquesta forma tant patètica, sort que tinc amics a BCN i tots votaran Graupera o CUP i no estan per aquestes bajanades de votar gent que no els hi agrada només perquè poden guanyar.
    • Tobies20.793 14 71👍 13.146
     Li va faltar molt poc per entrar, i si no va entrar va ser per culpa de gent que va pensar com tu. Que els hauria votat però no ho va fer per por a que no entréssin.
   • Horus314👍 316
    No és un tema de ser 'demòcrata'. És un tema de ser coherent amb un mateix.
  • Aufrany5.038 3 433👍 5.028
   perquè vegin q per primera vegada a la història un partit català guanya a Bcn capital

   Ja guanyà CiU abans de na Colau.
  • Benfresc13.552 6 153👍 13.601
   Què et fa pensar que l'ER (sense C que ells mateixos se l'han tret) del sociata Ernest Maragall, el partit de la rendició i l'enximplement de base que fa campanya en castellà, els que donen el condol a la família del terrorista espanyol que va morir fa poc, serà menys espanyolista que la Bcn en comú?

   Barcelona és capital estic quasi segur que entrarà, però si et fa por llençar el teu vot, més por t'hauria de fer que es llencin les desenes de milers de vots independentistes que els votarem, per això, si penses en termes de vot útil, vota Barcelona és capital, així asseguraràs que entrin.
   De totes maneres jo estic convençut que entraran, i no em sorprendria pas gota que treguessin tres regidors.

   Acte de campanya a Nou Barris
   Esquerra republicana, han tret "catalunya" perquè no va bé per eixamplar la base (electoral) amb colonitzadors que odien Catalunya.
  • Tobies20.793 14 71👍 13.146
   És millor que Graupera entri que no pas que ERC quedi per davant de BeC. A més, encara que ERC guanyi no tinguis cap dubte que pactaran amb Colau. I ho faran bàsicament perquè la suma ERC+JxCat no arribarà a una majoria suficient.

   Les enquestes diuen que Graupera pot entrar a l'ajuntament; que té possibilitats reals.
   • terrae855
    També deien les enquestes que l'FR entraria i al final vam acabar llançant el vot a la paperera. 
    • Benfresc13.552 6 153👍 13.601
     Desenes de milers de vots independentistes els llençarem a la paperera si en Graupera no entra, per això qui dubti que el voti per assegurar que entrarà. 

     O t'ho dic d'una altra manera, hi ha com a mínim unes quantes desenes de milers d'independentistes que el votarem segur, no ens plantegem cap altra opció. És molt possible que entri, però també hi ha la possibilitat de que no i serà per molt pocs vots.

     Per tant,  quin és el vot útil independentista? Bcn és capital, per assegurar que entri.

     Dit això, jo penso que entrarà amb tres regidors. 
 • Sau de Treviac5.620 2 385👍 7.244
  No sóc de Barcelona però si ho fos votaria Barcelona És Capital.
 • the_west_rulez15.438 3 124👍 14.952
  Si visqués a Barcelona votaria la CUP, però si no fos d'esquerres votaria BCN és Capital sens dubte.
 • Mr SISI2.801 6 677👍 2.323
  Si fos de Bcn, votaria Maragall per assegurar la victòria de l'independentisme
 • Segon_usuari_Bob5.851 10 359👍 7.180
  No sé si votar a primàries en aquest fil per allò de la maledicció raconaire.
 • Fidalgo1.416 3👍 2.397
  Graupera.
 • Armillet Lo Groc1.467👍 964
  La saliente esta be pero mou massa les mans durant els debats. Aixi q el graupera. 
 • noicatala634 10👍 19
  Si fos de Bcn, Barcelona és Capital. 
 • Choike268 3👍 356
  Que la força més votada a una cutrienquesta del Racó sigui d'extrema dreta evidencia la profunda crisi d'aquest fòrum.
  També evidencia, per sort, que la banda del Graupera no treurà cap regidor, com acostuma a passar amb els favorits del Racó.
  Hala, ja podeu començar a cridar-me improperis els frikis del calb, Sostres inclòs 
 • tom jones3.565 8 578👍 1.747
  CUP. I a les europees KRLS 
 • Armillet Lo Groc1.467👍 964
  El bou parlant castella es bonissim. Potser el voto a ell. Em cau be la veritat sembla honest.
 • SantsUsuari sumador32.327 14 25👍 11.439
  Va, faig un 1x1 del debat, com sempre. En general hi ha hagut moments que ha sigut un chorreo per part nostra, llàstima que el format del debat no ha afavorit l'intercanvi de propostes: a qui se li acut fer que el segon i el tercer blocs siguin seguretat i medi ambient, on tothom dirà si fa no fa el mateix, i deixar economia i turisme, que és on hi ha discrepàncies i diversitat de propostes, per al final de tot?


  Colau: Fluixa. Ha recorregut molt a l'emotivitat i als reconeixements internacionals, però ha tingut poca gestió de la ciutat a defensar. Tots els altres candidats (menys Valls) li han pintat la cara amb l'habitatge, i per mi aquí ha perdut clarament el debat. Un 4,5.

  Artadi: Solvent. S'ha defensat bé en tots els temes, particularment en parlar de seguretat, on ha repartit un moc a en Collboni recordant-li que no hi ha més Mossos perquè el Marlaska no vol, i un altre a en Bou, que li ha començat a parlar de l'1-O i ella li ha vingut a dir "no m'atabali, boig". Un 7.

  Maragall: Maragall és Maragall. Ha demostrat coneixement de la ciutat i ha lluït amb propostes concretes, tantes que se li notava que li quedaven coses al tinter. Molt bé en parlar d'habitatge, fluix en seguretat, correcte en transport/medi ambient, bastant bé en turisme/comerç. Un 7.

  Collboni: Irregular. Les enquestes li somriuen i es nota: ha començat molt fort, amb to presidencial, aspirant a robar-li el segon lloc a Colau, però en parlar del procés ha punxat molt fort i els candidats demòcrates, començarnt per Colau i Saliente i acabant per Maragall i Artadi, l'han rebregat. A partir d'aquí ha abaixat el to, ha demostrat poca sang i s'ha limitat a polemitzar amb Valls i a escudar-se en el papà Pedro Sánchez. Ha perdut una bona oportunitat. Un 5.

  Valls: Coutinho. L'han fitxat perquè és estranger, té un alt concepte de si mateix, ningú no sap què fot aquí i li queden dos cafès a la ciutat. Ha fet quatre propostes de manual i quan no sabia què dir agitava el papu del populisme i el separatisme. Digne representant de certes classes altes barcelonines. Un 3.

  Bou: Extraterrestre. Com a mínim ha pogut complir la il·lusió de la seva vida, que era dir "Viva España" a TV3. Un 1.

  Saliente: Sorpresa positiva. Ha començat una mica vacil·lant, però de seguida ha agafat seguretat i hi ha hagut moments que ha brillat. Propostes clares, prou mesurades per ser la CUP, i reivindicació de ser l'esquerra útil. Un 7,5.


  Oltra: És bona periodista, però els debats li van grans. Equivocada tant en el plantejament del debat (ja he parlat dels blocs) com en la seva intervenció com a moderadora, excessivament preocupada pel temps però incapaç de tallar els qui s'enrotllaven i en canvi collant els qui menys han parlat (la Saliente i en Bou). Particularment trist que a ells dos els hagi xafat el minut d'or, total només s'han passat cinc segons. Un 4.

  Realització. Millor que en els últims dos debats, tot i que encara en algun cara a cara Valls-Collboni no m'ha acabat de fer el pes com ho feien. Un 7.
 • BlackOps157 1👍 195
  Amb en Bou me n'aniria al Luz de Gas, després al Bagdad i a la fi del món amb un Macallan i farlopeta bona a cada mà, quines clenxes es deu fotre el mamonàs. Té el meu vot 

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.705 missatges
 • 221.156 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat