Publicitat

Fòrum

Ada Colau es treu definitivament la careta i mostra la seva cara més espanyolista

Mr SISI2.801 6 678👍 2.323
Entre d'altres perles diu que '' Barcelona no pot ser la capital d'una república que no existeix'', en una entrevista on agafa un perfil molt espanyolista amb l' objectiu d'agafar vots dels socialistes i ciutadans, i així mantenir l'alcaldia, i que Madrid segueixi sent la capital de Catalunya. També deixa clar que pactarà amb sociates i C's

Indepes de Bcn, permetreu que aquesta espanyolista torni a ser alcaldesa i deixi Bcn en mans de l'espanyolisme??

https://elpais.com/ccaa/2019/05/20/catalunya/1558377031_891661.html

Respostes

Configuració
 • DK9.176 9 237👍 4.776
  Sense que m´agradi el que diu a l´entrevista, la part on diu que pactarà amb sociates i C´s no la sé veure. I la frase literal que cites té un context més ampli..
 • terrae895👍 12
  Mai s'havia posat cap màscara de catalanista, sempre s'ha mostrat com el que sempre ha estat: una espanyolista. Una altra cosa és la palla mental que es fan els hippi-progres catalans que veuen qualsevol cosa que fa tuf a esquerres i ja s'emocionen... 
   • Fungus547👍 1.148
    I també espero que la CUP quedin fora, perquè serien co-responsables de la inseguretat, i ja no parlem de desnacionalització catalana, que també.

   • LesttattUsuari sumador38.975 12 15👍 14.264
    Avui m'han explicat que aquesta tarda havien fet, per un canal de televisió, un col·loqui (desconec el canal)  amb dirigents dels actuals i principals diferents partits polítics.

    Un d'ells, una cupaire que quan han tret la qüestió del augment de la delinqüència a Barcelona, doncs, ha anat dient que si aixo passa es que s'hauria de replantejar quina es la necessitat i quina es la causa d'aquestes persones perquè hagin de delinquir, enlloc de posar més policies. ...

    ...

    Se'ls pixen al damunt i encara venen demanant que els altres obrim boca.

    • FuRTiUsuari sumador20.347 12 77👍 8.296
     Clar home, la causa és que el Mohamed VI no vol pàries i delinquents i ens els encoloma de gratis a nosaltres mentre nenetes de papà es posen a discutir sobre teologia dels àngels i la psique humana antropològica... Mentrestant el problema és aqui. I aquesta gentola que es quedi fumant porros al jardí de la uab, perquè les seves merdes de resoldre els "problemes a l'origen" no cal ser cap puto llicenciat en res per comprendre-ho, quins putos genis, els fills de papà volent donar lliçons sense haver guanyat la primera pagueta vinclant la puta esquena ni un sol diumenge... 
   • Horus333👍 344
    No t'ho agafis malament, però si estas fart com dius textualment que et furtin el mòbil hauries de prendre alguna mesura personal per a revertir-ho, no? Conec de primera mà la problemàtica i infinitat de persones que li han robat coses al metro. I et recomano una actitud activa i defensiva a la jungla que és avui dia el carrer o el metro.
    Tot lladregot furta el que no és seu quan ningú mira.
    No tots els lladregots furten amb violència allò que desitgen si el ciutadà no bada.
    Els lladres veuen com un entrebanc usar la força i sempre cerquen el camí fàcil. Igual que un lleopart primer prova de caçar un exemplar de gazela que sigui cadell, vell o lisiat. 
 • Sau de Treviac5.653 2 380👍 7.371
  Na Colau i el seu món podemita-comú-iniciativer són un important obstacle en el camí cap a la independència i cap a la recatalanització del país. Ens els hem de treure del damunt.
  • willybarna13.000 11 163👍 4.163

   Sau de Treviac escrigué:
   Na Colau i el seu món podemita-comú-iniciativer són un important obstacle en el camí cap a la independència i cap a la recatalanització del país. Ens els hem de treure del damunt.
   El primer obstacle son els traidors processistes.

   Cal no oblidar mai qui son els quintacolumnistes. 
 • Makhnovtchina1.536 2 980👍 4.633
  Na Colau i els comuns no passen de ser un altre subproducte de la oligarquia burgesa catalana de dretes de tota la vida. Fills 'rebels' de La Vanguardia española sector xupiguais, El País, el PSUC i companyia. Productes de la burgesia que mira per la seva butxaca per sobre les costelles dels treballadors.

  Que la dreta independentista catalana -en cas que existeixi quelcom semblant, que hores d'ara és una entelèquia- mireu de fer sang i fetge d'una cosa tant feble com aquesta tan sols demostra que els vostres arguments són igual de febles.
 • Jordi Freixas20.630 13 73👍 4.652
  Doncs en el debat, Collboni acusant-la d'independentista... 
 • Rampillet5.357 9 399👍 697
  fàstig de polítics hipòcrites

Publicitat

Fòrums

 • 9.302.272 missatges
 • 221.340 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat