Fòrum

Batuts vetats per la policia escocesa per un acte de l'euròfob Nigel Farage...

EstatpropiUsuari sumador167.302 11 1👍 28.652

Batuts vetats per la policia escocesa per un acte de l'euròfob Nigel Farage

Redacció18/05/2019 - 21.01Actualitzat18/05/2019 - 22.52
 
 

 

Aquest divendres, la policia escocesa va demanar a un restaurant McDonald's situat a prop d'un local d'Edinburgh on l'euròfob Nigel Farage havia de fer un acte polític a la nit que no vengués batuts ni gelats. Als cossos de seguretat els preocupava que algunes persones contràries a les idees ultranacionalistes de Farage poguessin fer punteria sobre ell amb aquests productes.

Ahir, doncs, va aparèixer un cartell a la finestra del McDonald's a New Market Road, a menys de 200 metres d'on es va fer l'acte de la campanya, que deia:

"No es venen batuts ni gelats aquesta nit. Això es deu a una petició de la policia a causa dels recents esdeveniments."

La sol·licitud de la policia es deu a què recentment hi ha gent que ha llançat batuts i altre tipus de menjar a polítics d'extrema dreta comTommy Robinson i el candidat Ukip, Carl Benjamin, durant la campanya electoral.

 

 

De fet, Farage no va ser atacat amb cap batut ni cap gelat, però va ser rebut amb molta hostilitat pels manifestants que l'esperaven al carrer.

Aprofitant el veto, la cadena de restaurant Burger King ha recordat als seus clients escocesos que vendran batuts durant tot el cap de setmana.

Després d'aquesta resposta, Burger King ha rebut tuits de persones que els acusaven de donar suport a la violència i la cadena s'ha defensat responent que ells mai son partidaris d'aquests tipus d'actes:

Respostes

Configuració
 • Khanate965 5👍 1.930
  "l'euròfob " lel quina passió tenen amb posar la parauleta "fòbia" pertot arreu. En tot cas els euròfobs són els que menyspreen les cultures i nacions europees, els quals solen ser més pro-UE que els suposats "euròfobs"


  Com sempre l'esquerra més infantil amb les seves pallassades i el seu afany de protagonisme
 • maori16.560 3 108👍 8.589
  Després d'aquesta resposta, Burger King ha rebut tuits de persones que els acusaven de donar suport a la violència i la cadena s'ha defensat responent que ells mai son partidaris d'aquests tipus d'actes

  Com s'han de veure els cunyats, atacant una multinacional xDDDDD
 • Fidalgo1.416 3👍 2.397
  Espero que el Brexit Party tregui un bon resultat aquest dijous.

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.796 missatges
 • 221.161 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat