Publicitat

Fòrum

I ara què, Anglada?

galetacuqui1.167👍 1.290
La junta electoral prohibeix a Josep Anglada presentar-se a les eleccions

Una sentència el condemna a dos anys de presó i inhabilitació per amenaçar un militant d’Arran Vic quan era menor d’edat

L’Audiència Provincial de Barcelona ha emès aquest dilluns la sentència ferma pel cas en què s’acusava el regidor vigatà Josep Anglada -ara de Plataforma Vigatana i candidat de Som Identitaris- d’un delicte d’amenaces a un militant d’Arran Vic quan era menor d’edat, pel qual va ser condemnat el 27 de juliol de 2017 pel Jutjat Penal de Manresa a dos anys de presó i inhabilitació a ser escollit com a càrrec públic.

Segons un comunicat d’Arran, la setmana passada es va fer pública la denegació de la totalitat de les al·legacions i aquest dilluns s’ha emès la sentència que desestima definitivament el recurs, i Angalda no en pot presentat cap altre. El procés judicial ha durat 6 anys.

Amb aquesta sentència s’acorda que s’exclogui Anglada de la candidatura de Som Identitaris a través de la qual es presentava a les eleccions d’aquest diumenge. Demanen que es tornin a fer les paperetes amb la llista refeta sense el candidat actual.

En el comunicat Arran celebra la sentència i diuen que “s’acaben així 16 anys de la presència d’aquest feixista” a l’Ajuntament de Vic.

A continuació el comunicat d’Arran:
el9nou.catRespostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.302.272 missatges
  • 221.340 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat