Publicitat

Fòrum

Una curiosa mostra d'igualtat

Tombatossals4.079 12 525👍 3.167
Vilaweb ens presenta l'enèssim exemple del que entenen els feministes per "igualtat". "Les dones s’obren pas a les eleccions amb llistes no mixtes" és la seva peculiar forma d'informar sobre candidatures que discriminen per raó de sexe.
Les seues creences supremacistes queden expressades amb claredat quan afirmen que "les dones poden tenir més sensibilitat en la gestió de qüestions com l’educació, la sanitat o els serveis socials", o quan fan una llista que exclou el 50% de la població "per tal de reflectir la diversitat dels veïns del poble."
No en tots els casos, però, es tracta de sexisme. En alguns casos les llistes son de dones perquè cap home s'hi ha volgut presentar, que és la raó principal perquè hi ha acostumava a haver diferents proporcions per sexe, fins que la llei va imposar quotes.
És permès incomplir les quotes en poblacions menudes, però una candidata de Compromís afirma que "estaria bé que les poblacions més grans també poguessin tenir llistes de dones, malgrat que prefereix la paritat total". No es pot expressar millor la barreja de cinisme i empanada mental que caracteritza el feminisme.

https://www.vilaweb.cat/noticies/llistes-nomes-dones-eleccions/

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.301.170 missatges
  • 221.302 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat