Fòrum

[Estat Hispànic] l'Ultra de Som Identitaris hi torna

maori16.529 3 108👍 8.563


El dissabte 18 de maig, Roberto Zambrano s'ha presentat al casal popular increpant als presents i ha intentat apunyalar les persones que es trobaven al Casal popular Boira Baixa de Manlleu, l'agressor comptava amb un ganivet d'uns 25 centímetres de llarg. Els assistents que en aquell moment es trobaven a la porta del casal popular s'han refugiat a l'interior del mateix en témer per la seva vida i per impedir que l'agressor ingressi al centre.

En el moment de més tensió la Policia Local de Manlleu es va fer present en el lloc i en intentar reduir l'agressor han estat agredits també, finalment Zambrano va ser reduït i detingut.

Aquests fets van ocórrer hores després que aquesta mateixa persona increpés a membres de la CUP i carregués contra un envelat del partit independentista.

Afortunadament no hi va haver ferits, alguns han presentat la denúncia corresponent per l'assalt al casal popular de Manlleu, l'agressor a més de ser un conegut ultra del poble, ja havia protagonitzat un altre incident en l'any 2009 també al casal de Manlleu al trencar el nas a l'aleshores membre del casal Albert Generó, que actualment és regidor de la CUP, un any abans ja havia agredit a un altre membre del casal.

El mateix dissabte a la tarda es van congregar un grup de persones per manifestar el seu rebuig a aquests fets tan greus, en la concentració de Manlleu van intervenir diferents partits polítics i es va llegir un manifest rebutjant els fets.Segons ha publicat la CUP de Manlleu l'agressor ja ha quedat en llibertat.


http://cataladigital.cat/2019/05/19/un-ultra-espanol-intenta-acuchillar-a-diversas-personas-en-un-casal-independentista/?fbclid=IwAR20HZYhwgGw3nBJVrSC55HTaMFCGXO-CwE9BgyY1RZUpHi2bTda-RZ3-L0

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.039 missatges
  • 221.126 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat