Publicitat

Fòrum

TROLLS - AMB POQUES NEURONES O PIXA PINS.

Jordi Cabré127 2👍 21
Sento a molts, parlà malament d'algun dels nostres polítics, per comentaris de tercers, perquè ho han llegit en no sé quin diari digital o en algun partit feixista camuflat d'independentista com a "Directa 68" Sigui pel motiu que sigui, continuar fent-lo després que els fets han demostrat el contrari, és molt sospitós. En qualsevol cas, si està clar des de el meu punt de vista, que anar-se tirant pedres a la teva pròpia teulada i a la independència o part d'ella, SENSE FETS, no és ser ni molt llest, ni molt català i a sobre si molt indesitjable. Si t'agrada un polític com a mi, que considero a Puigdemont el polític que mes està fent per la democràcia i la tan desitjada república, no et comportis com els Casados o Riberas que només saben criticar als altres i a Catalunya amb tot el que es mou dins. Penso que ja tindrem temps després, quan gaudim dels nostres drets i necessitats bàsiques segrestades en la nostra república, de llimar i endreçar per majories del poble, allò que considerem que no ens agrada i fer-li-ho saber als nostres representants i administradors dels nostres ingressos. NO posem el carro davant del cavall i vulguem aconseguir cal com, parlant malament fins i tot, dels quals estan a la presó per les seves conviccions o en l'exili per poder continuar lluitant. Visca la República Catalana, siguem llestos i no caiguem l'engany.

Respostes

Configuració
 • Benfresc13.623 6 151👍 13.767
  Parlar catanyol no és ser ni gaire llest, ni gaire català i a més si que molt indesitjable
 • Fidel AlfalsUsuari sumador11.798 9 173👍 4.780
  pixapins?
 • Fidel AlfalsUsuari sumador11.798 9 173👍 4.780
  La crítica als nostres polítics és legítima i necessària, el que cal és distingir bé quan es fa en clau de país i quan en clau de partit. Amb els actes d'estupidesa, negligència i traïció que estan cometent uns i altres és temptador sumar-se a qualsevol crítica, però cal vigilar molt qui fa aquestes crítiques i per què. Els partidistes miraran d'aprofitar-se de la indignació general en benefici dels seus, però hem de defugir complicitats: són enemics del país, cal arraconar-los i deixar-los clar que no som idiotes. Aquí al racó sense anar més lluny tenim pel cap baix tres o quatre usuaris d'aquesta mena. Gentussa enemiga de Catalunya.
  • Jordi Cabré127 2👍 21
   Tinc un grup "Catalanes y Residentes" on no deixo publicar res que no sigui un fet comprovat. No deixo opinar malament de res referent a la República. Diràs que és poc democràtic. Que opinar és un dret. Estic d’acord. Però el meu grup és diferent dels altres. Està creat per informar, explicar raons vàlides a tots aquells que no veuen en bons ulls la independència, estan indecisos o no saben per què és creiem que és millor, etc. Molts no saben ni que és Independitzar-se. Es pensa'n que és posar una muralla, no parlar ni cominicar-se amb ningú de fora, no fer tractes i tancar-se a casa teva. Ja gent molt absurda. Sigui com sigui hi ha grups per fe criticàs de tot tipus, constructives i inclús parlar del periquito que se t'ha escapat. El grup Catalanes y Residentes" és per deixa aparcades les diferències i aconseguir vots dels quals viuen al nostre terra i un dia votaran en un referèndum. Les criticas entra nosaltres en aquets moments no crec que sigin molt opurtunas. Ja ens fan prou mal, per crea mes malestar. Ja aura temps per aixo..es el que penso.
 • Jaume_I15.952 11 117👍 8.462
  Per sort, el racó no representa res, només el racó.

Publicitat

Fòrums

 • 9.302.271 missatges
 • 221.340 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat